Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 9. 2017,
15.28

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 29. 9. 2017, 15.28

6 let, 6 mesecev

Užitek poslušanja – Ljubljanski Hi-Fi Multimedia Show 2017

Oglasno sporočilo
Multimedia Show

Predstavitev novosti na področju avdio sistemov in odlična priložnost za pogovor s strokovnjaki in ljubitelji glasbe.

Ljubljana, 6. in 7. oktober 2017, M hotel (Kino Šiška)

Glasba, ki jo predvaja vrhunski HiFi sistem v domači intimi, napolni z energijo, sprosti in poskrbi za globoko čustveno doživetje. Poslušalca prenese na glasbeno prizorišče edinstvenega dogodka, kjer podoživi občutke njegovih izvajalcev in poslušalcev.

Izbor avdio sistema je posebno doživetje. Zaradi oddaljenosti ponudnikov se pogosto časovno zavleče. HI-FI sejem je odlična priložnost za vse novince, pa tudi izkušene avdiofile, da si na enem mestu ogledajo avdio sisteme različnih velikosti in različnih cenovnih razredov, jim prisluhnejo ter o njih povprašajo strokovnjake. Prav tako lahko izmenjajo mnenja o strasti, ki jih povezuje – glasbi.

Največji Hi-Fi sejem v Sloveniji ponovno odpira svoja vrata, že 23. leto zapored.

Multimedia Show | Foto:

Ljubljanski Hi-Fi Multimedia Show bo potekal v petek, 6. oktobra, od 12. do 21. ure in v soboto, 7. oktobra, od 10. do 19. ure v M hotelu (Kino Šiška). Na Hi-Fi sejmu se bodo predstavila uveljavljena domača in tuja podjetja z avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev. Na sejmu bo moč videti in slišati vrhunske ojačevalnike, predvajalnike, zvočnike, gramofone in vedno popularnejše sisteme za poslušanje glasbe preko Hi-Fi slušalk, pa tudi drugo avdio opremo in pripomočke. Novost in izjemna popestritev letošnjega sejma je Hi-Fi muzej, v katerem bodo predstavljeni najzanimivejši primerki malce starejše Hi-Fi opreme.

Multimedia Show | Foto:

Seznam letošnjih razstavljavcev:

ALS avdio.video, Archus, Audio Alto, BIS audio, DB Audio, Elektroakustika, Electron Audio, Erzetich Audio, Gallus Audio, HD Multimedia, Mars Audio, Mir Audio, MVD, Pear Audio, Plug & Play, Rotary Audio, RW Acoustic, Sound by Hari, Sonus Art, Subing, Tafos Audio, Ubiq Audio, Vintage Hi-Fi muzej, Vena, Zvučne Novosti.

Lepo vabljeni na sejemsko prireditev 6. in 7. oktobra v M hotelu (Kino Šiška), na prijetno sprostitev in novo glasbeno izkušnjo.

Za dodatne informacije o poteku sejemske prireditve in novice obiščite uradno spletno stran Hi-Fi Multimedia Show ali njeno Facebook stran.

Multimedia Show | Foto:

Multimedia Show | Foto:

Multimedia Show | Foto:

Multimedia Show | Foto:

 

Ne spreglejte