SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tresla se bo gora, špilal se bo rock. Enajstič!

3

termometer

Letos enajsta izvedba dobrodelnega festivala GorA RockA. Znani vsi nastopajoči na letošnjem festivalu.

Od 26. junija do 28. junija se bo na Šentviški planoti odvijal že 11. dobrodelni festival GorA RockA. Festival, lani je zabeležil rekorden obisk, saj se ga je v treh dneh udeležilo več kot 10 tisoč željnih zabave, bo letos nadaljeval zgodbo enega najboljših in največjih festivalov v Sloveniji.

Lani je minilo desetletje, odkar so se mladi s Šentviške planote odločili za organizacijo dobrodelnega festovala GorA RockA. Vsako leto dokazujejo, da se da s trdim in dobrim delom uspeti in družbi aktivno pomagati pri doseganju ciljev za boljši jutri. Da se pri vsem skupaj še zabavajo, pa je vse še toliko bolje. GorA RockA je odmeven dogodek, ki je v ta idilični delček Slovenije pripeljal že skoraj vse največje slovenske in nekaj tujih rock zasedb.

Obiskovalci bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezlačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tako letos spet celoten vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in njenim čarom.

Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

Najbolje pa dogajanje in potek festivala povzamejo spodnji komentarji obiskovalcev: "Hvala GorA RockA za the best žur ever.", "Tu bi loh kmot včkt na let nredl, res je bl top šit.", "Hvala lepa za fenomenalen žur, organizacija je bila res dobra, pohvalti moram pa tudi varnostnike.", "Zakoooon!! Ni bolšega žura. Predlagam, da podalšate festival kar za ceu tedn.", "Hvala za nepozabn žur, super ste!!!", "Ta Gora roka je ubitačna.", "Res špica je blo! Od organizacije, do osebja, varnostnikov. Res odlično! Bravo.", "Zakon blo, se vidmo drugo leto."

Cena festivalskih vstopnic: predprodaja 25 evrov; na festivalu 35 evrov

Prodaja vstopnic: www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin