Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2011,
13.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

napovednik

Petek, 1. 7. 2011, 13.54

6 let, 6 mesecev

Ta teden priporočamo: The National

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po zaključku Rock Otočca se bo glavno dogajanje v sredo preselilo v ljubljanske Križanke, kjer bodo nastopili The National.

V ponedeljek bo v ljubljanskih Križankah ob 21. uri nastopil kitarist in skladatelj Al Di Meola.

Za bolj romantične duše se bo glasbeni teden sicer začel že v torek, 5. julija, ko bo britansko-nigerijski glasbenik in mož svetovno znane manekenke Heidi Klum nastopil v puljski Areni. Na koncertu turneje Commitment bo Seal poleg materiala iz svoje zadnje, sedme studijske plošče, zagotovo zapel tudi nekaj svojih starejših uspešnic, ki so ga izstrelile med zvezde.

Tisti, ki boste ostali v Sloveniji, si lahko ob 20. uri v Slovenski filharmoniji ogledate koncert Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, ki mu bo dirigiral En Shao. Večer bo minil v znamenju Rahmaninovih koncertov za klavir in orkester številka 2 in 3.

V sredo, 6. julija, v ljubljanske Križanke prihajajo The National. Njihov album High Violet je britanska glasbena revija NME lani razglasila za album leta, nagrado za najboljši album pa jim je podelila tudi glasbena revija Q. The National, ki so sicer iz Ohia, a trenutno delujejo v Brooklynu, se bodo v Ljubljani oglasili v okviru turneje, na kateri so že od maja lani.

Četrtek, 7. julija, bo pester. V Dolini pri Lendavi se bo začel festival Open Smile Jam, v kavarni Da Noi v Piranu bodo ob 19. uri nastopili Billysi, ob 20.30 pa bodo na Strem gradu v Celju nastopili Anja Bukovec in Terrafolk. V ljubljanskem Kinu Šiška bo nastopila skupina Battles, ki je 6. junija letos izdala svoj novi album Gloss Drop.

V petek, 8. julija, lahko v Slovenj Gradcu ob 21. uri ujamete koncert Policijskega orkestra z Manco Izmajlovo, ki bo v graščini Rotenturn. Na gradu Kromberk pri Novi Gorici bodo ob 21. uri nastopili Katalena.

V soboto, 9. julija, boste lahko plesali na Delight Division Vip Boat Party, ki se bo dogajal na slovenski Obali. Ladja odpluje ob 21. uri z glavnega pomola v Portorožu. Za funky duše bodo v klubu San Sebastian v Novem mestu ob 21. uri nastopili Elevators.

Ne spreglejte