Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 2. 2016,
19.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Klemen Slakonja Vladimir Putin

Ponedeljek, 29. 2. 2016, 19.44

6 let, 6 mesecev

Slakonjev Putin v samo dveh dneh presegel milijon gledalcev (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Šaljiv glasbeni spot Putin Putout, v katerem igralec Klemen Slakonja imitira ruskega predsednika Vladimirja Putina, je na YouTubu v le dveh dneh presegel milijon ogledov.

Slakonja je parodijo pripravil za sobotni izbor za pesem Evrovizije. Pod posnetkom je že 7.500 komentarjev, večina v cirilici. O posnetku so se razpisali tuji mediji, med njimi tudi ameriški Newsweek.

Slakonje nam ni uspelo priklicati za komentar, je pa priljubljeni imitator, sicer tudi igralec v ljubljanski Drami, ob objavi posnetka na YouTubu zapisal, da gre za prvega v vrsti posnetkov, v katerih bo imitiral znane ljudi. "Malo parodije ni še nikomur škodilo. Namen tega videa ni nikogar užaliti," pa je zapisal na Facebooku in dodal, naj gledalci videa ne jemljejo preveč resno.

Še pet videov na zalogi Kot je v začetku meseca povedal v intervjuju za Siol.net, že leto in pol pripravlja projekt, zbira sredstva, išče sponzorje, ki bi bili pripravljeni podpreti širitev njegovega kanala na YouTubu, kjer bo imitiral svetovno znane ljudi.

"Naveličal sem se osredotočanja na Slovenijo. V angleščini bi se torej posvečal svetovno znanim ljudem in svetovni problematiki," je takrat dejal in povedal, da ima pripravljenih že šest posnetkov, "potrebujem samo še nekoga, ki bo to finančno podprl". Tega s Putinom je objavil v soboto, pet pa jih na objavo še čaka.

Spodbudil ga je Žižek Kot je povedal Slakonja, je zagon za videoposnetke, v katerih bi imitiral svetovno znane ljudi, dobil pri videu, v katerem oponaša filozofa Slavoja Žižka. "Videl sem, kako so ljudje iz tujine to hitro zagrabili, se naročili na moj kanal na YouTubu, mi pisali, kdaj bo spet kakšen nov video. Tako sem prišel na idejo, da bi te stvari delal v angleščini na lastno pest," je še povedal v intervjuju. Posnetek, kjer imitira Žižka, je v dveh letih zbral okoli 800 tisoč ogledov.

Ne spreglejte