Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 4. 2012,
11.12

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 1. 4. 2012, 11.12

7 let, 12 mesecev

"Še vedno je dobra"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tako se je glasil eden od komentarjev, ko je v slogu velike zvezde okoli pol polnoči na oder le stopila Svetlana Ražnatović - Ceca.

Gospodarsko razstavišče, ki je gostilo koncert balkanske zvezde Cece, je bilo polno do zadnjega kotička, njeni oboževalci, med katerimi je več žensk kot moških, saj je Ceca znana po svojih baladah, pa so slabe tri ure skupaj z njo prepevali njene uspešnice zadnjih dvajsetih let.

Med obiskovalci smo opazili tudi precej znanih oziroma manj znanih obrazov. Tako je bilo v VIP-prostoru mogoče opaziti Sanjo Grohar, Lucijo Gubenšek, Tatjano Tutan, Nano Zeneli in Sabino Remar.

Osemintridesetletni pevki se prav nič ne pozna, da je zadnje leto preživela v hišnem priporu, obiskovalce koncerta pa je presenetila v kratki obleki, saj smo je s koncertov sicer vajeni v dolgih, večernih opravah.

Slabo ozvočenje

Tisti, ki so se razveselili VIP-vstopnic na stojišču, so se lahko prepričali, da je ozvočenje v tem delu dvorane precej klavrno, saj če nisi poznal pesmi, nisi dobro slišal, kaj Ceca tisti trenutek prepeva. Redarji varnostne službe Delta so imeli tudi nekaj dela z vinjenimi obiskovalci, nekateri razboriteži pa so občutili tudi njihovo fizično moč. Pretep se je zgodil tudi tik pod odrom.

Upravičeno ali neupravičeno smo bili priča resnično nesramnemu odnosu varnostnika, ki je uspešno preprečeval, da bi se kakšen "stoječi" VIP-ovec znašel na golden VIP-u, kjer so se zabavali zgoraj našteti bolj ali manj znani Slovenci.

Nesramnost nekaterih varnostnikov

Tri dekleta, ki so plesala ob mizici poleg stopnic, ki vodijo na golden VIP, je nesramno odrinil – videti je bilo, da je manjkala le še kaplja čez rob, pa bi jo ena od deklet lahko tudi fizično izkupila –, na tla pa z mizice podrl njihovo pijačo.

Sicer smo bili priča poplavi dolgih nog, kratkih kril, megalomanskih visokih pet in gole kože. Večina obiskovalcev je s koncerta odšla zadovoljna, za tiste, ki ste ga zamudili, pa je danes še ena priložnost.

Ne spreglejte