Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 3. 2013,
19.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

nastopi vrnitev glasba

Nedelja, 24. 3. 2013, 19.44

8 let

Se Shania Twain vrača?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nekoč najbolj popularna country glasbenica vseh časov Shania Twain je pred tremi leti zaradi osebnih razlogov zapustila glasbeno sceno. A očitno je oder dovolj mamljiv, da se Shania vrača.

Pevka Shania Twain še vedno, kljub temu, da je minilo 11 let od njenega izredno priljubljenega albuma Up! najbolje prodajana country glasbenica vseh časov, se po poročanju enega od glasbenih portalov vrača na glasbeno sceno. Shania, ki se je rodila kot Eilleen Regina Edwards je v začetku svoje kariere namesto plačila za ure petja čistila hišo njenega učitelja, a nekaj let za tem je postala zvezdnica, ki je polnila dvorane in stadione po vsem svetu.

Uspeh, ki ga je dosegla z glasbo pa se je deloma razblinil, ko se je Shania leta 2008 ločila od svojega moža in producenta Roberta »Mutta« Langea s katerim je doživela največje glasbene uspehe in pevkina zvezda je počasi ugasnila. Posvetila se je otroku, posnela krajši resničnostni šov, a glasbeno je povsem poniknila.

Leta 2012 je Shania svoje ime in svojo glasbo prodala za dve leti znamenitemu Koloseju v Las Vegasu, kjer zdaj nastopa petkrat tedensko v šovu poimenovanem Still the One, a pevka, katere vsi nastopi so razprodani, cene pa dosegajo do 200 evrov za ogled koncerta, je spet začela razmišljati o vrnitvi na velike odre.

»Shania Twain je z nastopi v Las Vegasu očitno opazila, da je zanimanje zanjo večje, kot si je mislila, zato se odloča o tem, da bi se po izteku pogodbe v Las Vegasu, ki ji je za dve leti prinesla vrtoglavo vsoto, a vseeno, po letu 2004 Shania čuti, da bi bil čas za nov album, kar pa zanjo ne bo lahko. Pri vseh njenih velikih uspešnicah je bil zraven njen bivši mož, zdaj pa bo morala delo, če se bo tako odločila, opraviti sama,« je povedal eden od pevkinih tesnih prijateljev.

Shania Twain je od leta 2010 poročena s Frédéricom Thiébaudom, enim od vodilnih ljudi in dedičem podjetja Nestlé, osnovala pa je tudi lastno humanitarno organizacijo, ki pomaga otrokom.

Ne spreglejte