SiolNET. Trendi Glasba
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

San Di Ego s skladbo Izbrisani napovedujejo natečaj za mlade glasbenike

2

termometer

 | Foto:
Natečaj je namenjen mladim, neuveljavljenim glasbenim skupinam, ki si lahko z najbolj izvirno interpretacijo skladbe Izbrisani priigrajo snemanje v studiu Urgenca.

Kot so zapisali pri skupini San Di Ego, svet glasbe gradi na sanjah, ustvarjalnosti, odrekanju, trudu. Pot do uspeha in prepoznavnosti projektov je težka, glasbene skupine pa dolgo, predolgo ali zaman čakajo na priložnost in potrditev. To je razlog, da so se glasbeniki iz skupine San Di Ego odločili deliti svoje dolgoletne izkušnje z mladimi ter jim na svojsten način pomagati in prispevati k njihovi afirmaciji.

Zasedba San Di Ego zato pripravlja natečaj (v sodelovanju z založbo Dallas), ki bo namenjen mladim, neuveljavljenim glasbenim skupinam. Vsi, ki se bodo udeležili natečaja, se bodo pomerili med seboj na zanimiv način. Vsak od sodelujočih se mora pokazati s čim bolj izvirno interpretacijo nove skladbe San Di Ego Izbrisani. Posnetki so lahko v avdio, videoobliki, posneti s telefonom ... Fantje obljubljajo, da kakovost posnetka ne bo vplivala na končen izbor.

Najbolj izvirnemu bendu, torej zmagovalcu natečaja, bo omogočeno snemanje njihovega avtorskega dela v studiu Urgenca s tonskim mojstrom Matejem Zalarjem, za mix pa bo poskrbel Franci Zabukovec Zabukowski. Za distribucijo skladbe v medije bo poskrbela založba Dallas.

Vsi, ki vas natečaj zanima, dobite podrobnejše informacije/pravila na spletni strani www.sandiego.si in facebook strani www.facebook.com/SanDiEgoBand.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin