SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rolling Stones bodo znova izdali album Some Girls

3

termometer

Člani legendarne rockovske skupine The Rolling Stones so se odločili, da bodo znova izdali album Some Girls, ki so ga prvič izdali leta 1978. Na voljo bo 21. novembra.

Album, ki bo moderno predelan, bo skupina izdala v treh različicah – digitalni, deluxe in super-deluxe. Vse bodo vsebovale novo naslovno stran albuma, priložene pa bodo še nikoli objavljene fotografije, ki jih je posnel Helmut Newton med nastajanjem tega albuma.

Različica super-deluxe bo vključevala še pesem Beast of Burden, pri kateri bo priložena še originalna naslovnica. "Z albumom Some Girls bomo storili podobno, kot smo z albumom Exile On Main Street. Posneli smo veliko različic vseh pesmi, ki pa jih nismo nikoli dokončali. Zdaj jih bomo dokončali in jih zmiksali z originalnimi pesmimi," je povedal glavni pevec skupine Mick Jagger.

Mick jezen na Keitha

Sicer pa bo skupina The Rolling Stones prihodnje leto praznovala 50-letnico svojega delovanja, Mick Jagger pa pravi, da si želi, da bi skupina prejela posebno plaketo za svoje dosežke v glasbi. Čeprav skupina deluje že tako dolgo časa, pa so se med njenimi člani šele v zadnjem času pojavile zamere. Mick Jagger je namreč jezen na kitarista Keitha Richardsa, ki ga je v svoji avtobiografiji osmešil, zato želi obletnico skupine prihodnje leto praznovati brez njega.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin