Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 8. 2013,
6.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Robbie Williams Zagreb

Sreda, 14. 8. 2013, 6.59

8 let

Robbie tokrat ni poljubil zadnjice oboževalke, je pa zaplesal Beyoncejin ples …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ko je bilo predigre s simpatičnim Ollyjem Mursom konec, je Robbie na zagrebškem Maksimiru koncertno zgodbo kljub dežju nadaljeval s pesmijo Let Me Entertain You.

Robbie je začel svojo prvo pesem s seznama Let Me Entertain You prepevati točno ob 21. uri, kar je glede na nekatere druge zvezdnike, ki zamujajo tudi po eno uro, pravo presenečenje. Pozitivna energija in pesmi, ki so obiskovalce presenetile s svojimi vizualnimi učinki, so izpred stadiona pregnale vztrajne temne oblake in dež. Stadion je tako rekoč dve uri dihal za Robbieja in z njim.

Pesem Angel češnja na torti Robbie je seveda tako kot vsak pevec svetovnega kova med koncertom poskrbel še za presenečenje. Na oder je namreč najprej povabil eno izmed oboževalk, s katero je skupaj zapel pesem Strong, v zadnjem delu šova pa sta se mu na odru pridružili še mamica in njena hčerka – posvetil jima je pesem She's the One.

Koncertno dogajanje je točno ob 20. uri v nekoliko deževnem vzdušju odprl britanski pevec Olly Murs. Mladenič je poskrbel, da je bil stadion z okoli 45-tisoč oboževalci pripravljen na nore ritme britanskega zvezdnika Robbieja Williamsa, ki je Zagreb obiskal v sklopu evropske turneje Take The Crown.

Koncert je bil vse in še več, kot so oboževalci pričakovali in kot je Robbie pred koncertom napovedal. Opevane novosti so pred očmi oboževalcev v Zagrebu tako rekoč oživele. Najprej je v oči zbodel velikanski videozid z odlitkom Robbiejevega obraza na sredini, na katerem so se predvajali najnovejši in najmodernejši učinki koncertne videoprodukcije. Da o animaciji, kot so baloni, pevčeve železne doprsne 3D-konstrukcije in manjši ognjemet, sploh ne govorimo.

Koncertu je piko na i s svojo sproščenostjo in radoživim duhom dodal kar Robbie sam. Eden od njegovih trenutkov je bilo tudi oponašanje Beyoncejinega plesa, nad katerim so bili oboževalci več kot navdušeni.

Med pesmimi, ki so odmevale na zagrebškem stadionu, so tudi Monsoon, Not Like the Others, Minnie the Moocher, Kids, ki jo je zapel skupaj z Ollyjem Mursom, Sin Sin Sin, Bodies, Come Undone, Everything Changes, Strong, Gospel, Be a Boy, Millennium, Better Man, Sexed Up, Me and My Monkey, Candy, Hot Fudge/Rudebox in Rock DJ. Potem ko je Robbie že zapustil oder in se po pričakovanju seveda tudi vrnil – v eni od svojih doprsnih 3D-figur –, je zapel še pesmi Feel, She's the One in Angels.

Ne spreglejte