Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 12. 2012,
16.52

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 12. 2012, 16.52

3 leta, 8 mesecev

Red X mas Party: Pričakujte energijsko bombo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Le še nekaj dni nas loči do najbolj pričakovane zabave te sezone. Red X-mas Party bo to soboto, 15. decembra, noč obarval v rdeče ekstravagantno vzdušje, saj v Slovenijo prihaja največji DJ na svetu.

Armin van Buuren je na zabavo že dodobra pripravljen – kot se za najbolj priljubljenega didžeja na svetu spodobi, bo na nastop priletel z zasebnim letalom. Tudi Ferry Corsten se že veseli, da bo znova zabaval vedno dobro razpoloženo slovensko množico. Te dni smo poklicali še vroči house duo, ki ga plesne množice po svetu poznajo pod imenom Dimitri Vegas in Like Mike, ter preverili, kaj lahko pričakujemo od njunega prvega nastopa v Sloveniji.

Oglasil se nam je Dimitri in pojasnil, da je za njima izjemno leto: "Imela sva vsaj tri ali štiri nastope vsak teden, nobenega dopusta. Pravkar sva se vrnila v Belgijo iz Južne Afrike, kjer sva imela turnejo z Nervo." Na Ljubljano se še posebej pripravljata, saj bosta pri nas nastopila prvič: "Pričakujte veliko energije in veliko interakcije. Kamorkoli greva, poskušava narediti noro zabavo, pri čemer veliko komunicirava z občinstvom. Slovenija ne bo izjema," je razložil Dimitri Vegas. V Ljubljani bo nastope didžejev popestril tudi ekstravagantni plesni nastop v velikanskih kozarcih ob odru. "To je prav gotovo lepa dopolnitev. Da bo zabava dobra, so pa še vedno najpomembnejši didžeji," meni Dimitri.

Organizator bo prizorišče začel postavljati že kar dva dni pred dogodkom, tokrat lahko pričakujemo prav posebno okrasje, saj bodo dvorano poleg rdečih trakov in balonov lepšali akrobatski plesalci in plesalke z Ibize.

Novosti letošnje rdeče pravljice Letos se je organizator Black Pony odločil za nekaj sprememb, ki jih bodo najbolj pozdravili ravno obiskovalci. Med prvimi so številna brezplačna parkirna mesta v okolici dvorane. Za vse, ki bi želeli na Red Party na najbolj eleganten in poceni način, pa je na voljo brezplačni prevoz na vseh linijah ljubljanskega potniškega prometa že tri ure pred začetkom zabave in še tri ure po koncu.

Vrata na prizorišče se bodo odprla ob 21. uri, vendar organizator vse obiskovalce poziva, naj na prizorišče, da bi se izognili gneči, pridejo vsaj pol ure prej. V primerjavi s prejšnjimi rdečimi zabavami pa je tokrat nekoliko drugačen tudi način vstopa. Na zunanji ploščadi bo namreč postavljena osrednja točka menjave vstopnic za zapestnice – to bo velik šotor, v katerega bo vodil osvetljen vhod Itak. Tam bodo vse obiskovalci prejeli zapestnico, nato pa v dvorano vstopili na kateremkoli vhodu, tam pa se usmerili na parter ali zeleni ring – odvisno od vrste vstopnice.

Znotraj prizorišča bo na voljo dovolj gostinske ponudbe, na kar treh Facebookovih postajah pa bodo obiskovalci lahko svoja doživetja sproti delili s prijatelji.

Ne spreglejte