Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 12. 2015,
13.17

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Kurzschluss Magnifico advertorial

Četrtek, 24. 12. 2015, 13.17

2 meseca

Predzadnji konec tedna pop up kluba Kurzschluss v znamenju Magnifica

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Evforija veselega decembra se stopnjuje, z njo pa se stopnjuje tudi vročica festivalskega pop up kluba, ki je v zadnjih partijevskih izdihljajih.

Do novoletnega vrhunca je ostal le še en konec tedna. Predzadnji konec tedna bo postregel s tradicionalnim božičnim koncertom Magnifica, dan zatem bo na vrsti večer Oldies Goldies z The Shapeshifters.

Kurzschluss je letos zaživel na novi lokaciji na Gospodarskem razstavišču, kamor zadnje štiri tedne vabi množice zabave željnih obiskovalcev. Magnifico je tudi letos priljubljeni pop up klub izbral za svoj že tradicionalni božični koncert. V petek, 25. decembra, se obeta koncert poslednjega romantika, večnega idealista in zabavljača, ki se po sedmih letih vrača na glasbeno sceno z novo ploščo Tivoli. Magnifico napoveduje večer, poln starih uspešnic, predstavil pa bo tudi novosti z nove plošče. Na odru se mu bodo pridružile tudi Sestre z novo članico. Po lanskem razprodanem koncertu je razprodan tudi letošnji.

Večer Oldies Goldies v družbi ekipe Sharkastique

A Magnifico ne bo zadnji gost pop up kluba. V soboto, 26. decembra, je večer rezerviran za house ritme. V goste prihaja domača ekipa Sharkastique (Jaka, Sylvain in Shark), ki obeta izjemen večer z legendarnima didžejema The Shapeshifters in pevko Jenno.

Novoletna zabava bo polna presenečenj

Spekter zabav se bo končal na silvestrski večer, ko se bo kratko, a sladko utripanje priljubljene zelene puščice poslovilo z nepozabno zabavo ob praznovanju novega leta. Slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu obljublja vrhunec vseh zabav. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko. Ta večer ne bo manjkalo bleščic, slaščic in pisanih oprav, obiskovalci pa se naj pripravijo na številna presenečenja. Slušne receptorje bodo razvajali Mike Vale, ki je občinstvo navdušil že na večeru z Rogerjem Sanchezom, Peter Gold in DJ Maj. Dogajanje bodo v dih jemajoči šov nadgradili postavni plesalci in mične plesalke.

Spremljaj #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Ne spreglejte