Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 5. 2012,
12.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

panda

Ponedeljek, 21. 5. 2012, 12.13

8 let

Postani nova pevka skupine Panda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Prijavi se na avdicijo in svojo glasbeno pot nadaljuj kot vokalistka v eni od najuspešnejših skupin na slovenski glasbeni sceni, ki deluje že 25 let.

Pred kratkim smo poročali, da je priljubljena skupina Panda tik pred praznovanjem petindvajsete obletnice delovanja, ki so jo 14. aprila obeležili s koncertom v Kinu Šiška, zaradi pogodbenih obveznosti Saše Danilov z drugim bendom ostala brez pevke. Takrat nam je Andrej Pompe, eden od ustanovnih članov, zaupal, da Panda kljub vsemu živi in dela s polno paro naprej. Aprilski koncert so "rešili" z glasbenimi gosti, zdaj pa je čas, da začnejo z novim projektom – iskanjem nove pevke, ki jo že čaka pripravljena demo verzija nove pesmi. Če misliš, da si to lahko ti, se pokaži. Poleg tega, da moraš letošnje leto dopolniti osemnajst let, je edini pogoj za prijavo ta, da imaš rada Pandino glasbo.

Prijavi se! Če bi rada kot vokalistka svojo pot nadaljevala v eni od najuspešnejših skupin na slovenski glasbeni sceni, se prijavi na avdicijo. Vse, kar moraš storiti, je, da nam najpozneje do nedelje, 3. Junija, na elektronski naslov: iscemopevko@gmail.com pošlješ svoje osebne podatke s fotografijo in največ dve minuti dolg videoposnetek, v katerem zapoješ skladbo po svoji izbiri. Ne pozabi, izberi pesem, s katero najbolje predstaviš svoje vokalne zmožnosti. Zaželeno je, da videoposnetek naložiš na YouTube in nam pošlješ link ali pa nam na omenjeni elektronski naslov videoposnetek pošlji v formatu mpg4. Vse prispele kandidatke bomo v ponedeljek, 4. junija, objavili na naši spletni strani, katere od njih se bodo uvrstile na avdicijo s pandovci, pa bodo s svojim glasovanjem odločali bralci in člani skupine. V finale se bodo uvrstile tri kandidatke, ki bodo prejele največ glasov bralcev, in tri, ki jih bodo izbrali člani skupine Panda.

O skupini Panda Hitri prodor na slovensko sceno so z zmago na pop delavnici začeli leta 1986. Takratna zasedba (pevka Suzana Jeklic, klaviaturist Andrej Pompe, kitarist Marko Čuček, bas kitarist Brane Vidan in bobnar Dušan Zupančič) je žirijo prepričala s pesmijo Lino, ki se skupaj z Daleč stran, Nepremagljivi, Da bo jutri še en dan, Včasih, Sive ceste, Danes se vse preprosto zdi, En korak, Za vedno moj, Kako ga čutim, Bele noči in V poznih nočnih urah, uvršča med najbolj znane pesmi skupine Panda, ki jo danes, poleg edinega ustanovnega člana Andreja, sestavljajo še Vlado in Samo Pirc, Damjan Mulej in Vanja Vogrinčič. Do zdaj so v skupini prepevale same izvrstne vokalistke. Suzana Jeklic je pela do leta 1991, Suzana Werbole od 1992 do 2003, Katja Obleščak je ustvarjala med letoma 2003 in 2009, zadnja je mesto vokalistke zasedala Saša Danilov, s katero so za uspešnico Ljubimec brez imena posneli tudi zadnji videospot.

Ne spreglejte