Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 3. 2013,
13.49

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Justin Bieber

Ponedeljek, 11. 3. 2013, 13.49

7 let, 12 mesecev

Po napornem tednu Bieber odpovedal koncert

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Justin Bieber, ki je trenutno v precej pestrem obdobju, je odpovedal enega od dveh načrtovanih koncertov na Portugalskem.

Zadnji teden, pravzaprav vse od njegovega rojstnega dneva, ima Bieber precej pestro življenje. Spomnimo, 19. rojstni dan, ki ga je praznoval 1. marca, je opisal za najslabši rojstni dan, saj se je na zabavi zgodil incident, v katerega je bil vpleten njegov prijatelj Lil Twist. Ta je namreč brez Beiberjevega dovoljenja vzel njegov avto in se vinjen vozil naokoli, v polomijo pa se je rojstni dan sprevrgel, ko so njegovo – mladoletno – druščino odslovili iz enega od londonskih klubov.

Kazen za zamujanje Sledil je incident zaradi zamude pri koncertu, ki ga je imel v Greenwichu. Nastopil je skoraj dve uri pozneje, kot je bilo načrtovano, in ker je koncert potekal med tednom, so številni šoloobvezni otroci morali ali predčasno oditi s koncerta ali pa so zaradi pozne ure koncert kar prespali. Ko je nekaj čez 22. uro končno le stopil na oder, so ga oboževalci "nagradili" z glasnim neodobravanjem, lokalna skupnost pa mu je zaračunala 11.600 evrov za vsako minuto prekoračitve "policijske" ure.

Kletvice s strani paparacev Sledila je minidrama na koncertu na istem prizorišču, kot je pred dnevi zamujal. Med koncertom se je onesvestil, si vzel krajši odmor in se nato vrnil na oder. Pozneje so ga odpeljali v bolnišnico, od koder je svojim oboževalcem sporočil, da se že počuti bolje. Razburljivemu dogajanju pa še vedno ni bilo konca. Po tem ko je obkoljen s svojimi varnostniki zapuščal londonsko bolnišnico, se je s paparaci znašel v besednem dvoboju. Bieber naj bi slišal nekatere žaljivke iz ust paparacev, med drugim "Odj*** nazaj v Ameriko" in "Jeb***, mali debil". Bieber zaradi slišanega ni mogel ostati miren in jim je na podobni ravni zabrusil nazaj, da bo s fotografom fizično obračunal. Rumeni mediji so seveda zgodbo pograbili z odprtimi rokami. Zadnje čase se sicer zdi, da si – za nekdaj ljubljenca rumenih medijev – mediji na vse pretege želijo priti do njegove negativne plati.

"Nepredvidljive okoliščine razlog za odpoved koncerta" Zdaj pa je odpovedal še enega od dveh koncertov na Portugalskem. Vzrok: "nepredvidljive okoliščine". Tako bo uspel le koncert, načrtovan za 11. marca, in ne tudi za prihodnji dan. Zakaj je odpovedal koncert, (še) ni jasno, mnogi sicer ugibajo, da bi k temu lahko prispevale zdravstvene težave, vendar pa se zdi bolj malo verjetno, saj bi v tem primeru najverjetneje odpovedal prvi koncert in ne drugega.

Ne spreglejte