SiolNET. Trendi Glasba
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Omarju je po poljubu z moškim vseeno za predsodke (video)

4

termometer

Omar Naber je predstavil provokativen videospot za pesem Sladek strup, v katerem poljubi moškega.

Slovenski glasbenik Omar Naber je za pesem Sladek strup z albuma Na glavo posnel videospot, v katerem je pokazal, da poljub z moškim pred kamero ni nič nenavadnega. Omar nam je zaupal, da tega prej sicer ni še nikoli storil, a se mu režiserjeva ideja ni zdela nič nesprejemljivega.

Povedal nam je, da naj bi se po scenariju najprej poljubila dva igralca, a ga je režiser Urban Bradeško izzval, da bi moral to narediti kar on. Čeprav se je z moškim poljubil prvič, pravi, da to ni nič takšnega, saj smo vsi le ljudje. Sporočilo pa navezuje tudi na svojo glasbo, saj pravi, da ni tako pomemben videz, torej videospot, ampak vsebina, torej glasba sama.

Omar se požvižga na namigovanja, da je s to potezo "prišel iz omare", ampak poudarja, da je povsem vseeno, kaj si kdo misli. Ne glede na njegovo spolno usmerjenost pa se strinjamo, da je Omar svojo vlogo odigral zelo prepričljivo.

Njegovega ljubimca v spotu je zaigral Gašper Kemperle, v ženskih vlogah pa nastopajo Nives in Maja Orešnik, Tjaša Resnik in Lea Filipovič.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin