Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 8. 2008,
11.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 26. 8. 2008, 11.25

6 let, 6 mesecev

Navodila, pravila in pogoji za nagradni kviz Najbolj simpatičen na Emi 09 je ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ta pravila in pogoji določajo pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri Najbolj simpatičen na Emi 09 je ...

1. Splošno Planet 9, d.o.o., z namenom reklamiranja in promocije strani www.siol.net v rubriki Trendi - glasba - novice organizira nagradni kviz Zadenite vstopnico za Predpremiero dokumetarca o Tošetu. V nagradnem kvizu lahko sodelujete preko rubrike Nagradna igra: VIP vstopnica za predogled Tošetovega filma in sicer v času od 15.1.2009 do vključno 26.1.2009. S temi pravili in pogoji Planet 9, d.o.o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradnem kvizu. 1. Definicije Ponudnik poti je družba Planet 9, d.o.o. Prenos glasov poteka prek omrežja www.siol.net. Organizator nagradnega kviza je Planet 9, d.o.o., Vojkova 78, 1000 Ljubljana.

2. Pravila, pogoji in cene V žrebanju za nagrado bodo sodelovali vsi uporabniki, ki bodo v času nagradnega kviza oddali svoj glas. Za sodelovanje v tem nagradnem kvizu ni starostnih omejitev.

Sodelujoči se z oddajo odgovora strinjajo s sodelovanjem v nagradnem kvizu pod pogoji, navedenimi v teh pravilih in pogojih.

V žrebanju za nagrado (čeprav lahko sodelujejo v kvizu) ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetjih Planet 9, d.o.o., Mobitel, d.d. ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih na Planetu 9, d.o.o., in Mobitelu, d.d., in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo nagradnega kviza.

3. Žrebanje in nagrada Za izvedbo nagradnega kviza in nadzor nad njegovim potekom ter žrebanje nagrajenca skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Žrebanje nagrajenca bo 4.2.2009 ob 9. uri na naslovu Vojkova 78, 1000 Ljubljana.

Komisija bo izmed vseh veljavno rešenih kvizov izžrebala skupaj 3 nagrajence. Vsak od nagrajencev prejme igro človek ne jezi se.

V žrebanju sodelujejo vsi rešeni kvizi. Beležijo se s pomočjo računalniškega sistema oziroma so v njem shranjeni. O žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja; navzočih osebah; poteku žrebanja; izžrebani telefonski številki ter uri zaključka žrebanja. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje je dokončno.

Izžrebani nagrajenec bo o nagradi obveščen tako, da bo na elektronski naslov, s katerega je oddal svoj odgovor oziroma sodeloval v kvizu ali na kontaktno telefonsko številko, prejel sporočilo oz. klic, kjer bo dobil nadaljnje informacije o tem, kje in kako prevzeti nagrado. Nagrajenec se mora na sporočilo odzvati v roku, navedenem v sporočilu. V primeru, da se v tem roku ne javi, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.

Nagrajenec se strinja s tem, da se njegovo ime in priimek objavita na portalu www.siol.net.

Prevzem nagrade

Darila, prejeta v nagradnih igrah, so predmet obdavčitve v skladu z določili Zakona o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Za prevzem nagrade mora nagrajenec predložiti: osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko ter navesti davčni urad. Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel organizator nagradnega kviza. Za mladoletne uporabnike nagrado prevzamejo njihovi zakoniti zastopniki.

Organizator nagradnega kviza si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, se ugotovi, da je uporabnik v kvizu sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradnega kviza. Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

Ostalo

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradnim kvizom in niso urejena s temi navodili, daje ustrezna tolmačenja komisija. Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba. Organizator nagradnega kviza hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo nagradnega kviza na naslednji način: - vse elektronsko zabeležene klice oz. podatke o telefonski številki na ustrezen način hrani še eno leto oziroma v skladu z Zakonom o dohodnini.; - ime nagrajenca ne bo uporabljeno v nikakršne druge namene. Po poteku zgoraj navedenih rokov organizator podatke v elektronski obliki ustrezno trajno izbriše.

Organizator nagradnega kviza se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

4. Odgovornost in reklamacije Organizator nagradnega kviza ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator nagradnega kviza in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

5. Končne določbe Organizator nagradnega kviza lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradnem kvizu. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje. V času trajanja nagradnega kviza so pravila na vpogled udeležencem na http://www.siol.net.

Ne spreglejte