Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 7. 2013,
15.49

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

videospot

Torek, 16. 7. 2013, 15.49

7 let, 12 mesecev

Na snemanju videospota zasedbe Soprano$

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zasedba je pred dnevi posnela videospot za singel Edina v režiji Janija Pavca.

Snemanje za Edino je bilo v Ljubljani, glede na to, da je skladba v slogu latino glasbe, pa so k sodelovanju povabili še plesalce salse. Tema pesmi Edina je ljubezenska, videospotu so dodali še kanček zapeljevanja, za kar je poskrbel prek avdicije izbrani Denis Malačič. Videospot bo na sporedu v kratkem, pesem Edina pa se že vrti na slovenskih radijskih postajah.

"Snemanje videospota ni bilo tako naporno kot priprave, s sočlani smo se redno dobivali, usklajevali termine na vsaki lokaciji, nakupovali za razne podobe, zbirali in urejali vse potrebno za dokončno postavitev scene, kot sem si jo zamislil. Ko se enkrat zbudiš in vidiš, da se začenja dan D, si kar na trnih in nabit s pozitivnim adrenalinom, veš, da te čaka dolg in naporen dan, vendar se ga zelo veseliš. Poleg snemanja sem usklajeval delo, sprejemal nastopajoče in postavljal sceno za kadre s plesalci in našima dekletoma," je o pripravah na snemanje povedal Frenk.

"Ne pomnim, da bi se kdaj tako zelo pripravljala na snemanje videospota (smeh), s Soprano$ smo bili nenehno v stiku v živo ali prek telefona. Ne glede na to, da je šlo ogromno stvari narobe; spremembe zadnjo minuto, odpovedi in podobno, je šlo snemanje gladko. Glede na to, da pesem govori o privlačnosti med dvema, sem predlagala, da si omislimo tudi 'igralca' v videospotu. Na avdicijo za glavno moško vlogo prek Soprano$ strani na Facebooku se je prijavil Denis Malačič, vsestranski fant iz Prekmurja, ki se je v vlogi zapeljevalca odlično izkazal, kako pa mu je uspelo, boste presodili gledalci sami. Snemanje 'z nečlanom skupine' je bilo zelo zanimivo in malce drugačno kot po navadi. Kljub temu, da se z Denisom pred snemanjem nisva poznala, sva se hitro ujela, vse se je odvijalo v sproščenem vzdušju," je dodala Alenka, ki smo jo nekoč spremljali v zasedbi Bepop.

Ne spreglejte