Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 1. 2014,
8.13

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Dunaj Miley Cyrus Robbie Williams Rod Stewart Metallica

Nedelja, 12. 1. 2014, 8.13

4 leta, 9 mesecev

Miley Cyrus, Robbie Williams, Rod Stewart in Metallica prihajajo na Dunaj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V avstrijski prestolnici se spet obeta bogato koncertno leto z nastopi številnih svetovnih glasbenih zvezd.

Letos bodo na svoj račun med drugim prišli oboževalci skupin Depeche Mode, Metallica in Pearl Jam, pevke Miley Cyrus ter pevcev Robbieja Williamsa in Jamesa Blunta, novembra pa napovedujejo koncert pop violinista Davida Garretta.

Prvi letošnji večji koncert bo v dunajski dvorani Stadthalle 8. februarja priredila legendarna britanska rock skupina Depeche Mode, 20. marca pa bo v njej koncertiral britanski pevec James Blunt, ki je stalni gost dunajskih koncertnih odrov, so sporočili z agencije za stike z mestom Dunaj Compress.

V isti dvorani bo 9. aprila nastopila 21-letna ameriška pevka Miley Cyrus, za koncerta britanskega pevca Robbieja Williamsa, napovedana za konec aprila, pa so vstopnice že pošle.

Poleti se 25. junija obeta koncert ameriške rock skupine Pearl Jam. Nekaj dni pozneje, 1. julija, pa se bo v okviru svoje turneje Live The Life na Dunaju ustavil britanski zvezdnik Rod Stewart. Slavni nemški violinist David Garrett, ki združuje pop in klasično glasbo, bo nastopil 1. novembra.

V dvorani Gasometer bo marca koncert nemškega raperja Casperja, ki je vstopnice že razprodal, 19. aprila pa bo v tej dvorani gostoval švicarski glasbenik DJ Bobo. Na dunajske odre se vrača tudi nekdanja francoska prva dama Carla Bruni, ki bo 14. marca nastopila v dvorani Konzerthaus.

Številni ljubitelji trših glasbenih ritmov že težko pričakujejo koncert Metallice, ki bo v sklopu svoje turneje Metallica By Request 9. julija na štadionu Krieau priredila koncert, ki ga bodo sooblikovali obiskovalci. Vsi, ki bodo kupili vstopnice, bodo imeli možnost izbrati 17 pesmi in tako ustvariti koncert po svojih željah. Na štadionu bo 19. julija koncertiral tudi švedski DJ in producent Avicii, ki je v preteklem letu z albumom True zasedel vrhove svetovnih glasbenih lestvic.

Ne spreglejte