Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 9. 2018,
14.33

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Kurzschluss PR članek

Četrtek, 27. 9. 2018, 14.33

5 let, 6 mesecev

20. december bo Kurzschluss posvetil "lubezni"

Kurzschluss LIVE! napoveduje koncert Hamo & Tribute 2 Love z gosti

Oglasno sporočilo

Kurzschluss 20. december posveča "lubezenski" liriki. Dirigenti večera Hamo & Tribute 2 Love bodo medse izjemoma povabili tudi goste. Poleg glasbe z zadnjega albuma 3P ter uspešnic, kot so Vreme za lubezen, Rožice, Gospa Magister, Greva še mal dlje in zadnji hit, ki je nastal v sodelovanju z Rudijem Bučarjem, Dolgo nisva pila, zasedba napoveduje še razkritje skladb s prihajajoče plošče. Omejeno število vstopnic po ceni deset evrov je že na prodajnih mestih Eventim.

Kurzschluss  Hamo | Foto:

S koncertom skupine Hamo & Tribute 2 Love bo Kurzschluss začel decembrske glasbene večere, ki bodo trajali vse do božičnega večera. 20. december posveča večnim romantikom, zlomljenim srcem in iskrenim zaljubljencem, ki se jih dotaknejo bluzovske, soulovske in rockerske melodije.

Matevž Šalehar - Hamo (pevec, kitarist in spiritus agens skupine), Martin Janežič - Buco (bobni, tolkala), Denis Horvat - Duki (klaviature), Peter Dekleva (kitara) in Uroš Škerl Kramberger - Hipi (bas kitara) so glasbena zasedba Hamo & Tribute 2 Love, ki zadnjih 12 let navdušuje s pristnim prvinskim zvokom in poetičnimi avtorskimi besedili. Od leta 2006, ko je bila skupina ustanovljena, so tako v vinilnih kot digitalnih različicah izdali tri albume. Ploščo 3P leta 2017, Pol/Pol S leta 2015, prvo, naslovljeno "2", pa aprila 2013.

Prepoznavni so po uspešnicah, kot so Vreme za lubezen, Gospa Magister, Greva še mal dlje, Dejva bit čist bliz, Rožice, in zadnjem hitu Dolgo nisva pila feat. Rudi Bučar. Njihove "lubezenske" zgodbe s čutno pripovedjo in prepoznavnim žametnim vokalom občinstvu podaja Matevž Šalehar - Hamo.

"Dan pred začetkom zime v samo jedro bežigrajske delte prihaja 'lubezen'. S seboj bomo imeli polna srca presenečenj, morda celo presenečene goste in kar najbolj zgoščeno 'lubezen'. Pričakujemo vse, ki so zaljubljeni, vse, ki to še niso, in vse, ki sploh ne verjamejo v 'lubezen'. Obljubljamo dober trip, verjamemo, da bodo preskakovale iskre, in napovedujemo kratek stik," je o prihajajočem koncertu povedal priljubljeni pevec Hamo.

Zasedba Hamo & Tribute 2 Love ne sodeluje pogosto z gosti, za Kurzschluss pa bodo naredili izjemo. Omejeno število vstopnice po najnižji ceni je že na prodajnih mestih Eventim.

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije.

Naročnik oglasne vsebine je ČRNI PONI D.O.O.

Ne spreglejte