Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 11. 2015,
11.31

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Kurzschluss klub advertorial

Torek, 17. 11. 2015, 11.31

2 meseca, 1 teden

Kurzschluss konec novembra odpira vrata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Konec meseca pop-up klub Kurzschluss odpira vrata v svet decembrske zabave, tokrat na novi lokaciji, v Stekleni dvorani na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.

Z izjemnim programskim okvirom in svežim nabojem kreativnosti Kurzschluss napoveduje več kot deset večerov mednarodnih zvezd elektronske glasbe, živih legend in nastopov kultnih slovenskih glasbenikov.

Zabave željni bodo od odprtja 27. novembra pa vse do sklepnega dejanja 31. decembra lahko doživeli najboljšo izkušnjo zabave v prestolnici. Poseben predznak bosta poleg uvodnega večera imeli tudi praznovanji božiča in novega leta.

Prihaja več kot dvajset mednarodno uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev

Kurzschluss tudi letos ne bo razočaral s programom. V pop-up klub prihaja več kot dvajset mednarodno uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev, skupin in didžejev, ki s svojimi nastopi polnijo tudi največja koncertna prizorišča ter navdušujejo množice po svetu.

Festivalski klub bo gostil prejemnike glasbenih nagrad, vroča imena, ki kraljujejo na glasbenih lestvicah, živo legendo iz kultnega newyorškega kluba Studio 54, glasbenike z izjemno zvestimi oboževalci in bogatimi diskografijami. Nekateri med njimi v Slovenijo prihajajo celo premierno.

V šestih tednih bodo na oder stopili DJ Fresh, eden vplivnejših ustvarjalcev na svetovni drum and bass sceni, italijanski dvojec Vinai, legendarni ameriški didžej Roger Sanchez, kralja trših ritmov Matador in Cristian Varela, ekipa Sharkastique v družbi s Shapeshifters, vrača pa se tudi ljubljenec slovenskega občinstva Joris Voorn.

Slovenske barve bodo zastopali Mike Vale, Sylvain in Peter Gold, Xequtifz z glavno vokalistko Hannah Mancini pa bodo pospremili nastop legendarnega didžeja Kenny Carpenterja, veterana iz Studia 54.

Priljubljeni člani glasbene skupine Siddharta bodo v klubu zaznamovali 20 let glasbenega ustvarjanja, božič pa je rezerviran za tradicionalni koncert Magnifica.

S tem želi ustvarjalna ekipa kluba obiskovalcem ponuditi kar najboljšo izkušnjo nočnega življenja in nastopov glasbenikov.

Otvoritveni vikend v družbi glasbenih zvezd

Kurzschluss v petek, 27. novembra, na novi lokaciji odpira vrata Steklene dvorane na Gospodarskem razstavišču.

Na uvodnem večeru bosta nastopila francoski didžej Watermät in izjemna vokalistka Kelli Leigh, ki je skupaj z Dukom Dumontom zakrivila hit I got u.

Že naslednji dan ne bo časa za popuščanje, saj k nam premierno prihaja svetovno znani britanski producent in didžej Daniel Stein, bolj znan kot DJ Fresh, ena izmed najvplivnejših figur na drum and bass sceni.

Svojo karierno pot je začel že pred dvajsetimi leti kot ustanovitveni član legendarne ekipe Bad Company in jo pozneje kot solo izvajalec stopnjeval do sodelovanja z odmevnimi imeni, kot so Diplo, Rita Ora, Dizzee Rascal, Ms Dynamite, pa tudi s filmsko industrijo.

S številnimi hiti (Gold Dust, Louder, Hot Right Now …), več kot 2,5 milijona prodanih izdaj in razprodanimi nastopi na največjih odrih DJ Fresh še vedno ostaja "fresh".

Ne spreglejte