SiolNET. Trendi Glasba
2,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj o visoki evrovizijski napovedi pravita Zala in Gašper?

2,65

termometer

Zala Kralj in Gašper Šantl
Foto: Bojan Puhek

Čeprav vse države še niso izbrale svojega letošnjega evrovizijskega predstavnika, Sloveniji v evrovizijski anketi kaže zelo dobro. Kako se na to odzivata Zala in Gašper?

Zala Kralj in Gašper Šantl Trendi Evrovizijska napoved: Zala in Gašper na drugem mestu

Potem ko smo v začetku tedna poročali o rezultatih evrovizijske ankete, ki je kazala na to, da slovenska predstavnika na letošnji Evroviziji Zala Kralj & Gašper Šantl kotirata zelo visoko, smo ju vprašali, kaj menita o takšnih napovedih.

Skromno odgovarjata, da se s stavnicami ne ukvarjata, a jima je vseeno všeč, da so ljudje dobro sprejeli njuno pesem Sebi. "Kul nama je, da ljudje v naju vidijo potencial, vendar pa tovrstne stvari ne igrajo velike vloge pri najinem ustvarjanju."

O evrovizijskem nastopu in o tem, "kako od sebe dati sto odstotkov", razmišljata ves čas, pravita, a da to velja tudi za druga področja njunega ustvarjanja.

Zala in Gašper bosta v Tel Avivu nastopila na prvem predizboru v torek, 14. maja. Če se bosta prebila v finale, ju v soboto, 18. maja, čaka še en nastop.

Zala Kralj in Gašper Šantl Foto: Bojan Puhek

Po zmagi pokazala drugačno plat

Mlada predstavnika letošnje Eme, 19-letna Zala in 22-letni Gašper, sta nam nekaj dni po zmagi zaupala, da imata v glasbi zastavljene visoke cilje, a stojita trdno na realnih tleh. Po velikem pompu, ki je sledil njuni zmagi, in sploh po komentarju Lee Sirk sta v parku Tivoli pokazala precej drugačno plat, kot smo jo videli na odru Eme.

Njune odzive na zmago in kritike ter razmišljanja o nastopu v Tel Avivu preberite v intervjuju:

Zala Kralj in Gašper Šantl Trendi Zmagovalca Eme iskreno o kritikah in komentarju Lee Sirk #intervju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 60
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin