SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Justin Bieber bo v božičnem času radodaren

3

termometer

Mladi pevec Justin Bieber, ki bo svoj novi album Under the Mistletoe izdal 1. novembra, se je odločil, da bo del zaslužka od prodaje tega albuma namenil dobrodelnim organizacijam.

Justin Bieber bo božično radost delil tudi s tistimi, ki niso tako premožni kot on. Njegov božični album bo namreč prvi v zgodovini založbe Universal, katerega zaslužek bo šel v dobrodelne namene. "Založba Universal prej nikoli ni dovolila, da bi zaslužek od albuma šel v dobrodelne namene. To se bo zgodilo prvič, zato sem toliko bolj vesel, da smo ustvarili tako dober album," je povedal mladi Kanadčan.

Zaslužek od prodaje bo zagotovo namenjen dvema dobrodelnima organizacijama Bieber sicer ni znal odgovoriti na vprašanje o tem, kolikšen odstotek od prodaje albuma bo dejansko namenjen dobrodelnim organizacijam, vendar pa je znal povedati, da bosta med prejemniki dobrodelnega prispevka organizaciji Make-A-Wish Foundation in Pencils of Promise. Direktor slednje je ravno Bieberjev menedžer Scooter Braun, njegova organizacija pa gradi šole v državah tretjega sveta.

Čez približno dva tedna bo Justin Bieber izdal svoj težko pričakovani božični album, na katerem bomo lahko slišali tudi Mariah Carey in fantovsko skupino Boyz II Men. Čeprav videospot za prvo pesem Mistletoe še ni na voljo, pa si lahko ogledate, kako je potekalo njegovo snemanje.

"Želel sem posneti božični album, saj že nekaj časa nisem izdal ničesar novega, kar bi razveselilo moje oboževalce. Hkrati pa sem želel storiti nekaj dobrodelnega," je povedal 17-letni Justin Bieber ob premieri nove pesmi Mistletoe.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin