Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 6. 2013,
14.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Jelena Karleuša

Nedelja, 16. 6. 2013, 14.57

8 let

Jelena Karleuša jokala zaradi skromne udeležbe na koncertu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Srbska diva Jelena Karleuša se je kar nekaj mesecev pripravljala na svoj spektakularni koncert v parku Ušče v Beogradu. Pevka je na koncert zamujala 100 minut, pozneje pa med nastopom celo jokala.

Jeleno Karleušo, plavolaso divo srbskega turbofolka, je v beograjskem parku Ušče čakalo pravo malo presenečenje. Na koncert, za katerega so razglašali, da je koncertni spektakel leta, je prišlo veliko manj oboževalcev, kot jih je pevka pričakovala. Še nekaj tednov pred koncertom je samozavestno govorila, da bo obiskovalcev sigurno okoli 60 tisoč. Ko je izvedela, da jih je prišlo le deset tisoč, je začela jokati in zaradi razočaranosti je na sam koncert zamujala kar 100 minut, a je pozneje vseeno nastopila.

Ko je izvedela, da je udeležba tako majhna, sta jo prijeli panika in žalost. V zaodrju se je jokala in zaradi stresa celo pristala na infuziji. Organizatorjem je povedala, da ne bo nastopila, dokler se ne napolni del pred koncertom, ki mu pravijo tudi fan pit. Po eni uri in štiridesetih minutah se je končno odločila, da bo nastopila, saj ji je organizator povedal, da z odpovedjo koncerta lahko tvega svoj uspeh in ogrozi svojo kariero.

Nato je nastopila kot profesionalka in udeleženci so bili nad predstavo navdušeni, a so se kmalu pojavile še tehnične težave, zato je po eni uri in pol Jelena koncert, ki bi moral sicer trajati tri ure, končala.

Pevka se je po koncertu oboževalcem opravičila za vse nevšečnosti in jim sporočila, da bo nastopila še naslednji dan in da bo koncert brezplačen.

Govori se tudi, da je bilo obiskovalcev le 8500 in da so preostali del obiskovalcev predstavljali tisti, ki so pomagali pri organizaciji koncerta. Nekako se je treba znajti, kajne?

Na koncertu pa po pisanju srbskih medijev ni bilo videti nobenega znanega obraza, saj je Jelena z mnogimi srbskimi zvezdniki skregana. Na koncert so prišli le njena mama, ki je tudi znana televizijska voditeljica, in mož Duško Tošić.

Ne spreglejte