Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 8. 2014,
14.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 7. 8. 2014, 14.58

8 let

Jay Z in Beyonce služita bolje kot The Rolling Stones

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zakonca na skupni turneji sta z 19 nastopi s prodajo vstopnic zaslužila več kot 100 milijonov dolarjev oziroma 75 milijonov evrov, kar je več, kot so na zadnji turneji zaslužili The Rolling Stones.

Izjava Jay Z-ja iz leta 2008, ko je dejal, da postaja The Rolling Stones hip hopa, se očitno uresničuje. Jay Z in Beyonce sta namreč v okviru ameriškega dela turneje On the Run samo z vstopnicami zaslužila 100 milijonov dolarjev oziroma 75 milijonov evrov, medtem ko so The Rolling Stones, ki so se v začetku prejšnjega leta podali na turnejo z 18 koncerti, z vstopnicami zaslužili "le" 87,7 milijona dolarjev oziroma 66 milijonov evrov.

Zakonca Carter sta s turnejo po severni Ameriki toliko zaslužila kljub temu, da so tabloidi ves čas pisali, da se ločujeta, ter da je turneja zgolj šov za množice. A kot ugotavljajo pri reviji Forbes, imata kar nekaj razlogov, da ostaneta skupaj, saj bi turneja On the Run, če bi imela še 100 koncertov, bila druga najbolj dobičkonosna turneja vseh časov, takoj za epsko 360, na katero so se U2 odpravili junija 2010 in s 110 koncerti zaslužili 736 milijonov dolarjev oziroma 551 milijonov evrov.

Čar Beyonce in Jay Z-ja je očitno v njunem zakonu, saj posamezno ne služita niti približno tako dobro, kot če nastopata skupaj. Jay Z je na turneji Magna Carter zaslužil med 750 tisoč in 1,2 milijona dolarji na koncert (med 560 in 897 tisoč evri), Beyonce pa na turneji Mrs. Carter med 1 in 2 milijonoma dolarji na koncert (med 747 tisoč in 1,5 milijona evri). Če nastopata skupaj, zaslužita v povprečju okoli 5 milijonov dolarjev oziroma 3,7 milijona evrov na koncert.

Beyonce je letos po Forbesu največja zaslužkarica med zvezdniki in zvezdnicami, njen mož pa na šestem, a oba letos beležita najboljše finančne rezultate v karieri. In medtem ko rumeni mediji vztrajajo, da se bo par po koncu turneje zagotovo ločil, fotografije kažejo ravno nasprotno. Beyonce na svojem Instagramu redno objavlja fotografije družinske sreče, prav tako si par precej nežnosti izkazuje na odru. Četudi se takoj po turneji razideta, se jima je "predstava" izplačala.

Ne spreglejte