SiolNET. Trendi Glasba
2,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izenačila je rekord, ki so ga leta 1964 postavili Beatli #video

2,26

termometer

Ariana Grande
Foto: Reuters

Ariana Grande je dosegla nekaj, s čimer so se do zdaj lahko pohvalili le legendarni The Beatles - njene pesmi so zasedle prva tri mesta Billboardove lestvice vročih 100.

Ariana Grande se lahko zdaj uradno pohvali, da je najbolj vroča glasbenica na svetovni sceni, je namreč prva izvajalka po letu 1964, ki je s svojimi pesmimi zasedla prva tri mesta Billboardove lestvice najbolj vročih 100 skladb.

Te pesmi so 7 Rings na prvem, Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored na drugem in Thank U, Next na tretjem mestu.

Poglejte in prisluhnite:

To je do zdaj uspelo le Beatlom leta 1964, ko so njihove skladbe I Want to Hold Your HandShe Loves You in Can't Buy Me Love kar osem tednov vztrajale na prvih treh mestih Billboardove lestvice.

Dosežku sprva ni mogla verjeti niti pevka sama. Na Twitterju je ob novici o rekordu, ki jo je objavil Billboard, zapisala: "Čakajte, kaj?" Nato je dodala: "Hvala vam iz vsega srca. Mislila sem, da gre za šalo."

Ariana Grande je sicer na Billboardu podrla še en rekord, med 40 najvišje uvrščenimi skladbami je kar 11 njenih, kar do zdaj ni uspelo še nobeni glasbenici. 

4. april 1964: dan, ko so The Beatles zasedli prvih pet mest lestvice

Še vedno pa ostaja prostor za izboljšave - nikomur namreč še ni uspelo izenačiti ali podreti rekorda, ki so ga The Beatles dosegli aprila 1964. Takrat so namreč s svojimi skladbami zasedli kar vseh prvih pet mest na Billboardu, prej omenjenim trem sta se pridružili še Twist and Shout in Please Please Me.

Preberite še:

Ariana Grande Trendi Zvezdnica snela podaljške in pokazala svoje prave lase #video The Beatles zadnji koncert Trendi Pred natanko 50 leti so The Beatles odigrali svoj zadnji koncert #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 21
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin