Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 12. 2012,
16.42

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 14. 12. 2012, 16.42

3 leta, 8 mesecev

Dvorana Stožice pripravljena na Red X-mas Party

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

V Dvorani Stožice že potekajo priprave na najbolj pričakovan glasbeno-plesni dogodek te sezone, letošnji Red X-mas Party.

Dvorana Stožice se bo na najbolj rdečo soboto v letu prelevila v edinstven zabaviščni prostor. Scenski elementi, vključno z velikanskim lestencem, so že na mestu, postavljajo še odrsko konstrukcijo, osvetljavo in vse preostalo, kar je potrebno za tehnično dovršeno zabavo, ki bo tudi prava paša za oči.

Vstopnice za sobotni Red X-mas Party so že skoraj pošle: parter in VIP-del sta razprodana, v prodaji je le še nekaj vstopnic za tribune na zelenem ringu. Organizator Black Pony Entertainment Group pa znova opozarja, da vstopnice, če jih še nimate, kupujte le pri pooblaščenih prodajalcih, saj nekateri izkoriščajo izjemno zanimanje in na trgu so se že pojavile ponarejene vstopnice. Vstopnice za zeleni ring bodo naprodaj tudi še jutri pred Dvorano Stožice, od 16. ure, po ceni 25 evrov.

Obiskovalce bodo razvajali najboljši didžeji na svetu

Oder bo najprej pripadel domačim izvajalcem, občinstvo bo ogreval primorski kolektiv Ele7en. Sledil bo nizozemski zvezdnik Mitch Crown, ki se bo prvič predstavil slovenski publiki. Za njim bo sledil prvi vrhunec, izjemno popularna belgijska brata Dimitri Vegas & Like Mike, ki bosta s svojimi mash-upi gotovo dokončno razgrela občinstvo. Za Dimitrijem in Mikom prihaja Jaz Von D.

Glavna zvezda letošnjega Red X-mas Partyja bo nizozemski didžej Armin van Buuren, ki so ga letos že petič izglasovali za najbolj priljubljenega didžeja na svetu po izboru slovite revije DJ Magazine. Večer pa bo sklenil Ferry Corsten, še ena legenda elektronske glasbe.

Zanimivosti o tokratni rdeči zabavi

Red X-mas Party bo še presegel izkušnjo prejšnjih treh rdečih zabav, saj se bodo najboljšim svetovnim didžejem na odru pridružili vrhunski umetniški plesalci in plesalke, ki so se proslavili s turnejami po vsem svetu. Red Party, ki je v zadnjem letu postal sinonim za zabavo največjega formata, bo obiskovalcem tokrat ponudil prvovrstno glasbeno in vizualno izkušnjo.

Da bo na obsežni zabavi vse tako, kot mora biti, bo skrbela več kot 300-članska ekipa, na odru pa se bo pred večtisočglavo množico skupaj z vrhunsko plesno ekipo zvrstilo več kot 20 izvajalcev, ki bodo poskrbeli za nepozabno predpraznično noč.

Ne spreglejte