Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 10. 2017,
14.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Dubioza Kolektiv

Sreda, 18. 10. 2017, 14.20

6 let, 6 mesecev

Dubioza kolektiv 16. novembra v Kurzschlussu

Oglasno sporočilo
Dubioza Kolektiv | Foto Aleksandar Domitrica

Foto: Aleksandar Domitrica

Veliko gostovanje dub, ska, punk, rock zasedbe

Sarajevska zasedba se po dveh letih in razprodanem Kurzschluss koncertu vrača v Ljubljano. 16. novembra bo Dubioza kolektiv nastopila z novim albumom in za svoje slovenske oboževalce preigravala največje uspešnice kot so Kažu, Treba mi zraka, Himna generacije, No escape. Po izjemnem festivalskem poletju, ko je Dubioza kolektiv otvorila Sziget festival in nastopila na več kot 30 festivalih in samostojnih koncertih, priljubljena zasedba prihaja v Kurzschluss. Spremljajte #Kurzschluss ter glasbene novosti na družbenih omrežjih Facebook, Instagram. Vstopnice so že naprodaj na prodajnih mestih Eventim.

Za ogled novega videospota Treba mi zraka kliknite tu. Pesem je nastala v sodelovanju z Dinom Dvornikom.

Dubioza Kolektiv | Foto: Aleksandar Domitrica Foto: Aleksandar Domitrica

Hip hop zasedba, z nalezljivimi glasbenimi ritmi in besedil osvaja občinstva največjih evropskih festivalov in koncertnih prizorišč. Po že petih nastopih na madžarskem festivalu Sziget, angleškem Glastonburyju je zdaj znova na vrsti Kurzschluss. Pred dvema letoma so fantje do zadnjega mesta napolnili Križanke, tokrat pa gostujejo na Gospodarskem razstavišču, v dvorani Kocka. Klasični izgled dvorane bo nadomestil sodoben klubski interier, razvejana gostinska ponudba, avantgardna svetlobna arhitektura in brezgotovinsko poslovanje, kjer se odpira tudi možnost plačevanja z bančnimi karticami Mastercard®, Maestro.

Srce novembrskega in decembrskega programa festivalskega kluba Kurzschluss je seveda šest žanrsko raznolikih večerov.

Za celoten lineup spremljajte #Kurzschluss na vseh družbenih omrežjih. Prodaja vstopnic na prodajnih mestih Eventim. Cene vstopnic se razlikujejo glede na glasbeni večer in čas nakupa.

 

 

Ne spreglejte