Dalajev cirkus

Dalaj Eegol aka Alien letos praznuje 15 let izdaje legendarnega albuma Leva scena in tudi 10 let objave drugega albuma Smetana za frende.
Dalajev cirkus
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Messenger
  • Messenger

Po kontroverzni pesmi Sazas Sax s Kosto in Klemnom Klemnom, ravno te dni v studiu zaključuje popolnoma novo pesem Slovenci rabimo cirkus, kjer se satirično ukvarja z lahkotnostjo poklica slovenskih predsednikov. Uvodne vrstice besedila so naslednje: Slovenija ma dva predsednika, oba ful dobr dobr repata ... Kot da kupl smo jih vsi v Avstriji, kjer se te stvari cenej dobi … Postat predsednik je u bistvu izi, spedenaš volitve, ko je folk v krizi, podrediš si vojsko, in policijo, pol zasedeš nacijonalno televizijo … In pol ga vladaš in pol ga rulaš in folk v državi sam še z davki guliš, piješ fensi vino, furaš plavo kravato in nardiš si familjo v skulpturo zlato …

Komaj čakamo na videospot, kjer se bo 'Alien' pojavil kot novi lik RecycleMan in odrepal o predsednikih. Producentsko pa tokrat sodeluje z Dulashem Der Dj-em (na sliki levo), ki je znan po »eventih« Gumitwist pod okriljem Scienceofuse, ki 25. septembra v K4 pripravljajo novi gumitvistično elektronski večer. Pesem Slovenci rabimo cirkus bo premierno predstavljena na promociji novega skateboard filma TONIHEC, 20. septembra v Kinu Šiška, kjer je Dulash Der Dj glavni DJ dogodka.

[video: 47944 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano