Dalajev cirkus

Dalaj Eegol aka Alien letos praznuje 15 let izdaje legendarnega albuma Leva scena in tudi 10 let objave drugega albuma Smetana za frende.
Dalajev cirkus

Po kontroverzni pesmi Sazas Sax s Kosto in Klemnom Klemnom, ravno te dni v studiu zaključuje popolnoma novo pesem Slovenci rabimo cirkus, kjer se satirično ukvarja z lahkotnostjo poklica slovenskih predsednikov. Uvodne vrstice besedila so naslednje: Slovenija ma dva predsednika, oba ful dobr dobr repata ... Kot da kupl smo jih vsi v Avstriji, kjer se te stvari cenej dobi … Postat predsednik je u bistvu izi, spedenaš volitve, ko je folk v krizi, podrediš si vojsko, in policijo, pol zasedeš nacijonalno televizijo … In pol ga vladaš in pol ga rulaš in folk v državi sam še z davki guliš, piješ fensi vino, furaš plavo kravato in nardiš si familjo v skulpturo zlato …

Komaj čakamo na videospot, kjer se bo 'Alien' pojavil kot novi lik RecycleMan in odrepal o predsednikih. Producentsko pa tokrat sodeluje z Dulashem Der Dj-em (na sliki levo), ki je znan po »eventih« Gumitwist pod okriljem Scienceofuse, ki 25. septembra v K4 pripravljajo novi gumitvistično elektronski večer. Pesem Slovenci rabimo cirkus bo premierno predstavljena na promociji novega skateboard filma TONIHEC, 20. septembra v Kinu Šiška, kjer je Dulash Der Dj glavni DJ dogodka.

[video: 47944 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano