Citypark na Špici obljublja nepozaben spektakel z vodno zaveso, Jinxi in Magnificom

"Že 15 let smo tako ali drugače močno vpeti ne samo v lokalno okolje, ampak tudi širše. In že 15 let kot družbeno odgovorno podjetje na različne načine pomagamo okolju in ljudem, ki tu živijo," je ob vožnji z ladjico po Ljubljanici do Špice novinarjem dejal Toni Pugelj, direktor Cityparka.

Oglasno sporočilo

Toni Pugelj, direktor Cityparka, je predstavil rojstnodnevni program. Toni Pugelj, direktor Cityparka, je predstavil rojstnodnevni program.

Od blizu jim je želel pokazati čar romantične in pred nekaj leti prenovljene Špice, kjer se bo ob praznovanju rojstnega dne odvijal nepozaben spektakel. Lokacija – nekdaj priljubljeno ljubljansko stičišče in kopališče – ni bila izbrana po naključju, je še poudaril Pugelj: "Prepričani smo, da je čas, da se Citypark za eno noč vrne v historično središče Ljubljane, ji prinese svojo svetovljanskost ter se s tem tudi sam opaja z njenim baročnim in secesijskim šarmom evropske prestolnice. Z nepozabno zabavo na arhitekturno prenovljeni Špici želimo prispevati svoj del k oživitvi tega dela stare Ljubljane, ki daje prestolnici – tako kot Citypark – svetovljanski pridih."

Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, vsako leto organizira približno 250 dogodkov, tokratna zabava za jubilejni rojstni dan pa bo zagotovo prekosila pričakovanja vseh obiskovalcev, optimistično dodaja direktor: "V petek, 26. maja, pripravljamo vrhunsko zabavo. V pestrem programu bo zagotovo vsak lahko našel nekaj zase. Ob 17. uri bomo dan polepšali našim najmlajšim. Uro pozneje bodo nastopili duo BQL in Klara Jazbec. Seveda nismo pozabili niti na mlade po srcu – njim bo ob 19.30 kri po žilah pognala skupina Jinx."

Program bo popestril še prav posebni modni spektakel. "Obiskovalci bodo priča dih jemajoči scenografiji z vodno zaveso kot projekcijsko površino in magično razsvetljavo. Ljubljanica, simbol prestolnice, bo v določenem trenutku postala nakupovalna ulica Cityparka, naslednji hip pa spet romantično kopališče," je poln pričakovanj razlagal Toni Pugelj.
Romantično zgodbo med Ljubljanico in Cityparkom bodo začinili nastopi glasbenikov Grege Skočirja, Lee Sirk, Matevža Šaleharja - Hama, Maje Keuc in Jane Šušteršič. Med modnim spektaklom bodo občinstvo navdušili s priredbami pesmi o Ljubljani. Zadnji vrhunec večera, ki se bo odvijal na posebnem odru na vodi, pa bo koncert legendarnega Magnifica.

Poslušajte izjavo direktorja Cityparka, Tonija Puglja, ki je predstavil rojstnodnevni program

[video: 62980 / Izjava Tonija Puglja]

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot devet milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860 tisoč kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi središči v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano