Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 12. 2019,
18.11

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,80

19

Natisni članek

estradniki Urška Čepin znani glasba

Četrtek, 26. 12. 2019, 18.11

4 leta, 3 mesece

Bo Urški Čepin uspela vrnitev na glasbeno sceno? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,80

19

Potem ko je za nekaj let poniknila iz javnosti, se kontroverzna starleta Urška Čepin v velikem slogu vrača na domačo estrado. Tokrat se lahko pohvali z glasbenim podvigom, ki je nastal v sodelovanju z nekdanjim članom fantovske skupine Game Over Steffaniem. Njena nova pesem nosi naslov Heroina (sl. Junakinja), Čepinova pa jo je odpela v srbščini.

Trendi Vroča pevka razgrela Ljubljano: Nisem pričakovala takšne množice #foto #video

Urška Čepin je svojo novo pesem Heroina, ki jo poje v srbskem jeziku, javnosti predstavila pred štirimi dnevi. Pri najnovejšem glasbenem projektu je moči združila z nekdanjim članom nekoč zelo priljubljene skupine Game Over Steffaniem, s katerim sta posnela tudi videospot. To sicer ni njena prva pesem, saj je pred desetletjem izdala pesem Čista desetka, sledili pa sta ji še Samo me pogledaj in Ja sam vuya. 

Potem ko se je Čepinova za daljše obdobje umaknila z oči javnosti, se zdaj vrača v glasbene vode. Kot kaže, si od svoje glasbene kariere obeta veliko, saj je novo pesem izdala pod okriljem srbske založbe IDJTunes. Srbija ima namreč v primerjavi s Slovenijo veliko večji in razvitejši glasbeni trg.

Nenavadna kombinacija vzklila na počitnicah v Egiptu

Po poročanju spletne strani VideoSvet sta idejo za sodelovanje Čepinova in nekdanji član zasedbe Game Over dobila po naključju. Kot je povedal Steffanio, sta se s Čepinovo spoznala, ko je s svojo ženo letel v Egipt. Na istem letalu je potovala tudi kontroverzna starleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bg 🎶🎶🎶🍀#beograd #travel

A post shared by Urška Čepin (@urska_cepin_privat) on

Kot je dodal Steffanio, se s Čepinovo prej nista osebno poznala. "V preteklosti sva se sicer srečevala na različnih dogodkih, a več kot nekaj besed nisva nikoli spregovorila," je povedal Steffanio. "No, na dopustu pa smo postali nerazdružljivi, največ sta se seveda družili moja žena in Urška, bili smo skupaj na plažah, izletih in v lokalih," je še povedal pevec.

Ne spreglejte