Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 11. 2016,
13.18

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

1

Natisni članek

Planet TV intervju Kmetija: Nov začetek

Nedelja, 13. 11. 2016, 13.18

6 let, 6 mesecev

Kmetija: Nov začetek

"Znanje je bolj domena žensk"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

1

Kmetija: Nov začetek Božo | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Iz šova Kmetija: Nov začetek se je moral posloviti Božo, še drugi od trojice, ki se je "staroselskim" tekmovalcem pridružila pozneje.


Ponovila bo test nosečnosti

"Rekel sem ji, da je prostitutka, saj se je tako tudi obnašala"

"Klavdija je pokvarjena, hinavska, zahrbtna"

"Pri gledalcih sem se gotovo osramotil zaradi poraza proti ženski"

"Zabolelo me je, ker so rekli, da sem mučil živali"


Kako se počutite zdaj, ko ste morali zapustiti šov?

Težko je, ko se moraš vrniti v normalne tirnice. Na posestvu sem se veliko naučil, spoznal nove ljudi, nekateri med njimi so veliki hinavci. Predvsem sem se naučil, kako skrbno ravnati z dobrinami, ki jih v zunanjem svetu jemljemo za samoumevne.

Še drugi od prišlekov je moral oditi. Je bil to načrt staroselcev? Mar to pomeni, da bo zdaj na tapeti Zara?

Da, staroselci so se res spravili na nas, vendar sem se bojeval po najboljših močeh. Verjetno bo zdaj najbolj na udaru Zara, a verjamem, da jo bo Senad poskusil zaščititi, ker sta sklenila neke vrste zavezništvo. Upam pa, da se ji uspe uvrstiti v veliki finale. V vsakem primeru bo ona zame zmagovalka.

Od novih tekmovalcev je na posestvu ostala le še Zara (desno). | Foto: Planet TV Od novih tekmovalcev je na posestvu ostala le še Zara (desno). Foto: Planet TV

Rekli ste, da boste do konca igrali sami, da se ne boste z nikomer povezovali. Ste se tega držali?

Tega sem se poskušal držati, vseeno pa sem se nekoliko povezal z Andrejem, že od vsega začetka. Potem ko je on moral oditi, zavezništev nisem več sklepal.

S kom pa ste se pozneje najbolj povezali?

Po Andrejevem odhodu sem se najbolj razumel z Vidom. Vid je bil neke vrste moja desna roka, vedno sva delala skupaj, drug drugemu svetovala in si bila v oporo. Po njegovem odhodu sem ostal čisto sam.

Kdo je po vašem mnenju največji zarotnik na posestvu?

Največji zarotnik je Adriana, saj neprestano spletkari. Najprej se dela lepo, potem pa ti zapiči nož v hrbet. Tako je posredovala tudi pri Matjažu, da se je obrnil proti meni in me v dvoboju izločil.

Je torej ona tista, zaradi katere se je Matjaž odločil, da vas izzove v znanju?

Res je. Ko je videla, da Matjaž proti meni nima možnosti, ko smo nekaj dni prej za šalo vlekli vrv, mu je svetovala, naj raje izbere pratiko, ker je ne obvladam.

Mu zamerite, da je izbral igro znanja in vas tako izločili iz igre?

Ne zdi se mi prav, da je izbral znanje, ker je to bolj ženska domena. Lahko bi pokazal, zakaj ima toliko mišic, ne pa da jih ima samo zaradi lepšega videza. Na posestvu je treba pokazati tudi nekaj moči in spretnosti, ne da samo s pratiko prideš vse do finala. Da je izbral znanje, mu tudi zelo zamerim in po koncu šova mu bom to tudi povedal.

"Na posestvu sem se veliko naučil, spoznal nove ljudi, nekateri med njimi so veliki hinavci." | Foto: Planet TV "Na posestvu sem se veliko naučil, spoznal nove ljudi, nekateri med njimi so veliki hinavci." Foto: Planet TV Bi se moški morali vedno spopasti v igri moči ali spretnosti?

Priznam, da je na kmetiji dobro imeti tudi nekaj znanja, vendar bi morali močni in spretni fantje bolj staviti na moč in spretnost, ne da izberejo dvoboj v znanju. Ne razumem, kako sploh imajo čas, da se učijo pratiko, medtem ko je na posestvu ogromno drugega dela, ki ga je treba opraviti.

Zadnje dni je bilo na posestvu precej veselo, dali ste ga tudi na zob in si dali duška? Očitali so vam, da ste se malo preveč spravili na moške?

Vse skupaj je bilo le v šali. Včasih se je pač treba na posestvu tudi nekoliko sprostiti in prekiniti napetost, ki vlada med tekmovalci. Ni lahko biti zaprt z istimi ljudmi 24 ur na dan.

Kdo bo zmagal?

Moje mnenje je, da bo zmagal Senad, zmago mu tudi privoščim. Je priden, skrbi za živali in zame je pravi človek za zmagovalca šova.

Kdo si najbolj zasluži zmago?

Glede na delavnost in znanje bi si zmago najbolj zaslužila Zara. Zato tudi njej privoščim, da pride do finala.

Kaj vas je na posestvu najbolj razburilo?

To je bilo takrat, ko sem vijoličnim skril vile in je Tine prišel do mene. Lepo sem mu povedal, da mu bom vile vrnil, ko bo čas za to. Pošteno bi namreč bilo, če bi jih imela vsaka družina pol dneva. Nato me je začel zelo grdo zmerjati.

Kaj vam je šlo pa najbolj na živce in zakaj?

Najbolj na živce mi je šlo, ker nismo znali stopiti skupaj in poskrbeti za živali, kot je treba. Namesto tega smo se neprestano prepirali in provocirali drug drugega.

Kaj bo prva stvar, ki jo boste storili po prihodu domov?

Najprej bom objel svojega sina, ki sem ga zelo pogrešal. Z njim sem se tudi že slišal in zdaj bova verjetno šla nekaj dobrega pojest in se o vsem skupaj malce pogovorila.

Ali ste izpolnili svoja pričakovanja?

Naredil sem vse, kar je bilo v moji moči, in s tem sem zadovoljen. Tudi sin me je zelo pohvalil, da sem se zelo izkazal. V šovu sem bil takšen, kot sem tudi v zasebnem življenju. Kakšen sem bil, pa naj presodijo gledalci sami.

Bi še kdaj preizkusili kaj podobnega?

Zdaj nekaj časa verjetno ne, pozneje pa morda spet. Čez kako leto ali dve bi mogoče spet preizkusil  srečo.

Ne spreglejte