SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znan scenarist nadaljevanja filma Prometej

2

termometer

 | Foto:
Zahtevnega scenarija se bo lotil Jack Paglen, scenarist prihajajočega filma Transcendence, v katerem bomo videli Johnnyja Deppa.

Jack Paglen se je s svojim scenarijem za film Transcendence sprva znašel na črni listi scenarijev, ki svoje produkcije niso doživeli, nato pa je film pograbil režiser Wally Pfister, producentsko taktirko prevzel Christopher Nolan, glavno vlogo pa Johnny Depp. Zdaj je Paglen dobil novo nalogo – lotiti se mora enega najverjetneje najbolj zahtevnih nadaljevanj.

To, da se obeta nadaljevanje filma Promete, se govori že nekaj časa, jasno pa je, da bo Paglen prevzel izjemno težko nalogo: nadaljevati mora namreč zgodbo filma, ki je razdelil tako kritike kot ljubitelje franšize Osmi potnik – ti imajo še toliko večja pričakovanja. Kljub temu lahko ta projekt za scenarista, ki v Hollywoodu še ni uveljavljen, pomeni ogromno.

Tuji mediji so letos sicer že poročali, da se je igralka Noomi Rapace z režiserjem Ridleyjem Scottom že pogovarjala o nadaljevanju, kljub temu pa je produkcija filma najverjetneje še precej oddaljena. Režiser namreč načrtuje tudi nadaljevanje svojega kultnega filmaIztrebljevalec, drugo leto pa bo predstavil film o Mojzesu, naslovljen Exodus.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin