Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 9. 2016,
4.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63

Natisni članek

Kmetija: Nov začetek intervju Planet TV resničnostni šov

Petek, 30. 9. 2016, 4.05

6 let, 6 mesecev

Kmetija: Nov začetek

"Zmagala bo Adriana, ta ženska ti lahko izkoplje grob!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63
Tekmovalci Kmetije | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Posestvo sredi Zaplane je ta teden nepričakovano zapustila Helena.

Helena Kveder je pričakovala, da bo prišla do finala in, če že, posestvo zapustila po boju. Toda bolečine v trebuhu so bile tako hude, da jih nazadnje ni več mogla skrivati. Pristala je v bolnišnici in se za las izognila res veliki katastrofi. Vnetje, ki se je razplamtelo, jo je za štiri dni prikovalo na posteljo. Po intenzivni terapiji je lahko spet stopila na noge, a le za toliko, da je odpeljala domov, kjer bo okrevala še vsaj prihodnjih 14 dni.


Oče šestih otrok iz Maribora: Lakota je bila močnejša od sočutja

Lidija po odhodu s kmetije: Ob prebiranju komentarjev sem se zjokala

Sanja je morala oditi s kmetije: Ne morem bivati ob tako hinavskih osebah

Spoznajte tekmovalce v šovu Kmetija: Nov začetek

Pokukajte v hišo, kjer snemajo šov Kmetija: Nov začetek!

"Čarovnik" s kmetije bo ustanovil fundacijo za pomoč bolnim


Posestvo zapuščate brez boja, ste zelo razočarani?

Sem, ker sem bila prepričana, da bom zdržala vsaj do finala. Hotela sem se boriti in domov oditi po boju.

Kaj točno se je dogajalo v preteklih dneh?

Začelo me je boleti v spodnjem delu trebuha. Povedala sem sotekmovalcem, da se vedno slabše počutim in da me naj, če se karkoli zgodi, prinesejo vsaj do postelje. Bolečine so bile vedno hujše, trudila sem se, jih prekrivala z nasmehom in delala, kolikor se je le dalo. A na koncu ni šlo več, zdravje me je pustilo na cedilu. Preprosto nisem mogla več.

"Vsi opravljamo, tudi dekleta smo to pogosto počela, toda ali ni to v Sloveniji nekaj normalnega?" | Foto: Planet TV "Vsi opravljamo, tudi dekleta smo to pogosto počela, toda ali ni to v Sloveniji nekaj normalnega?" Foto: Planet TV Odšli ste naravnost v bolnišnico …

V bolnišnici sem bila štiri dni. Zdaj vem, da nisem noseča, imam pa hudo vnetje rodil. Zdravljenje bom morala nadaljevati tudi doma. Dobila sem intenzivno terapijo z antibiotiki in protibolečinskimi sredstvi. Nič nisem mogla. Doma bom morala vsaj še 14 dni jemati antibiotike, potem bo sledil ponoven obisk bolnišnice. Če okrevanje ne bo šlo po načrtih, me čaka tudi operacija. Počivati moram, ni možnosti, da bi se vrnila v igro.

Koga od kmetov boste najbolj pogrešali?

Zagotovo moj ženski klan: Nastjo, Klavdijo in Adriano. Od moških pa Nena (Senada) in Matica. To je pa tudi vse.

Kaj pa Matjaž, sta zgladila odnos?

Že na začetku je šlo bolj za prijateljski odnos kot kaj drugega, a me je popolnoma razočaral. Hinavec je. Upam, da bodo sotekmovalci to čim prej sprevideli in ga izločili. Sicer sem mu hvaležna za motivacijo, a za hrbtom me je obiral in samo čakal, da mi zabije nož v hrbet.

Kaj pa je govoril o vas, kaj vas je tako ujezilo?

Opravljal me je, ko me ni bilo v bližini. Trdil je, da ne delam, da z Nastjo samo počivava. Sicer sem ga soočila s tem, a ni zaleglo, zato sem prepričana, da tudi zunaj, ko bo igre konec, ne bova več imela stikov. Ko se mi namreč zameriš, se mi zameriš za vselej!

V šovu sta se oblikovala dva klana, mladi in stari. Ste imeli mladi kako posebno taktiko?

Upam, da smo mladi ubrali dobro taktiko. Mislim in upam, da bo zmagala ženska, in to iz klana mladih. Ano sicer spoštujem, je dobra oseba, a mislim, da ne bo prišla do finala.

Kar nekaj sporov smo že videli, postalo je precej napeto. So se odnosi med tekmovalci zaostrili?

Ko smo se sprli, je bilo res čutiti veliko napetost. Pri kosilu smo pogosto jedli v popolni tišini. Tekmovalnost je res huda, oblikujejo se klani, kujejo se taktike … Nenehno se nekaj vrti in slej ko prej ti kakšna namera pride tudi na ušes. Ko nekaj izrečeš na glas, to takoj zakroži med tekmovalci.

Je veliko opravljanja?

Oh, tega je res veliko. Vsi opravljamo, tudi dekleta smo to pogosto počela, toda ali ni to v Sloveniji nekaj normalnega? Pri moških je po mojem mnenju najbolj opravljiv Matjaž, samo se za zdaj še dobro skriva. Res ga ne maram.

Kaj ste v šovu najbolj pogrešali?

Svoje domače. Materialnih stvari nisem pogrešala. Lačni namreč nismo bili, ko smo pojedli kosilo, smo že razmišljali o naslednjem obroku. No, mogoče sem še najbolj pogrešala kruh, ki smo ga razgrabili.

Kaj pa se kuha med Vidom in Nastjo. Vid se je kar ogrel za njo?

Ne vem, ali bo kaj iz tega. Vid ni Nastjin tip moškega, je pa dober človek. Neno in Vid izstopata med moškimi. Če bi že ravno moral zmagati moški, bi zmago privoščila tema dvema.  

Kdo pa bo odnesel končno zmago?

Upam, da Adriana. Držim pesti zanjo. Mislim, da si zmago tudi najbolj zasluži. Je delovna, dobra organizatorka, zna razporediti delo. Upam, da bo do konca vladarica. Sama je skopala meter in pol globoko jamo … Ta ženska ti lahko izkoplje grob!

Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili ob prihodu domov?

Najprej bom objela nečake, ki komaj čakajo, da me vidijo. Potem pa mamico in prijatelje, te, ki jih imam najraje in vedo, kakšna sem v resnici. Za preostale mi je vseeno.

Ne spreglejte