Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 4. 2016,
12.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

SiOL TV Morgan Freeman National Geographic dokumentarec

Petek, 15. 4. 2016, 12.15

6 let, 6 mesecev

Zgodba o Bogu, kot jo zna povedati samo Morgan Freeman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Na programu National Geographic si lahko ob nedeljah ob 21. uri ogledate epsko dokumentarno oddajo, v kateri oskarjevec Morgan Freeman raziskuje človekov odnos z Bogom.

Zgodba o Bogu z Morganom Freemanom je epsko raziskovanje in intimno razmišljanje Morgana Freemana o Bogu. Ustvarjalci te dokumentarne serije v produkciji National Geographica se bodo v vsaki od šestih epizod posvetili enemu velikemu vprašanju na področju božanskega: vse od skrivnosti stvaritve in čudežev do ponovnega vstajenja.

Spoznavanje različnih kultur in religij

Te brezčasne in univerzalne skrivnosti se dotikajo vsakega posameznika katerekoli vere. Morgan Freeman bo doživel verske izkušnje in obrede po vsem svetu, od jeruzalemskega Zidu žalovanja do drevesa Bodhi v Indiji in sodobnih cerkva v ZDA.

Cilj ambiciozne dokumentarne oddaje Zgodba o Bogu  je razumeti, kako je vera oblikovala naše življenje, ne glede na izbiro religije. | Foto: Cilj ambiciozne dokumentarne oddaje Zgodba o Bogu je razumeti, kako je vera oblikovala naše življenje, ne glede na izbiro religije.

Postal bo testni subjekt v znanstvenem laboratoriju, da bi ugotovil, kako se nevroznanost in kozmologija prepletata s tradicionalno domeno vere. Potoval bo tudi z arheologi in odkrival davno izgubljena verovanja naših prednikov ter si ogledal denimo 10 tisoč let stare ruševine v Gobekli Tepeju v Turčiji.

Odgovori na najpomembnejša vprašanja v zgodovini človeštva

Človekov odnos z Bogom je najpomembnejše vprašanje v zgodovini človeštva. Cilj ambiciozne odprave skozi različna časovna obdobja po svetu je razumeti, kako je vera oblikovala naše življenje, ne glede na izbiro religije.

Oddaja Zgodba o Bogu z Morganom Freemanom je na programu National Geographic, ki ga bodo uporabniki SiOL TV našli na programskem mestu 100, na sporedu vsako nedeljo ob 21. uri.

Napovednik oddaje:

Ne spreglejte