SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Za naše male junake: programa MINIMAX in JIMJAM z obogatenimi vsebinami

AMC risanke
Oglasno sporočilo

AMC Networks International Central and Northern Europe bo prek sodelovanja z NBCUniversal svoje programe popestril s številnimi animiranimi serijami in popularnimi otroškimi vsebinami.

Več kot 700 različnih otroških serij bo januarja dočakalo svojo regionalno premiero na otroškem televizijskem programu Minimax. Med njimi bodo tudi nekateri izmed najbolj priljubljenih DreamWorks programov, kot so Turbo FAST, Slava kralju Juliju, G. Peabody in Sherman, Pustolovščine obutega mačka in Dinotraksi. Hkrati pa bodo na slovenskih malih ekranih na ogled tudi nove dogodivščine Barbie tales. Za piko na i bodo Minimax vsebine otrokom in njihovim družinam dostopne kar 24 ur na dan, predšolske otroke pa čaka obogaten program kanala Jim Jam.

Podjetje AMC Networks International Centeral and Northern Europe (AMCNI CNE) je podpisalo prelomno licenčno pogodbo z NBCUniversal, ki bo naročnikom v Sloveniji omogočila dostop do široke ponudbe animiranih serij in popularnih otroških programov. Večletna in multinacionalna pogodba zagotavlja ekskluzivne vsebine, ki bodo od januarja naprej 24 ur na dan na voljo gledalcem Minimaxa. Sporazum predstavlja prvi izčrpen paket DreamWorks vsebin, s katerimi želi AMCNI CNE obogatiti svojo ponudbo ter svojim gledalcem ponuditi sveže in kakovostne programe.

Poleg obogatitve vsebin na Minimaxu pa je sklenjen sporazum z NBCUniversal pomembna pridobitev tudi za JimJam, televizijski kanal, namenjen predšolskim otrokom. Slovenski program kanala JimJam bo namreč obogaten s številnimi klasičnimi serijami za to starostno skupino.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin