SiolNET. Trendi Film in TV
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Televizija Telekoma Slovenije

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

0,08

termometer

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Preverite, katere zanimive serije in filmi vas bodo v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije pričakali marca.


Preberite tudi: Pridite po svoje Milijarde


SS – Velika Britanija (SS-GB)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Zgodovina v tej odlični upodobitvi uspešnice Lena Deightona je povsem drugačna. Bitka za Britanijo med drugo svetovno vojno se je končala v korist Hitlerjeve Nemčije, zato se Britanci v 40. letih 20. stoletja skušajo privaditi življenju pod nacizmom.

Priznanemu londonskemu detektivu Douglasu Archerju (Sam Riley) ni lahko preiskovati umora, povezanega s črnim trgom, saj je ves čas na udaru svojih surovih nadrejenih SS-ovskih častnikov in nemilostnega britanskega uporniškega gibanja.

Nove epizode prve sezone serije bodo v videoteki Pickbox na voljo ob ponedeljkih od 20. februarja.

Skrivnosti in laži (Secrets and Lies)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Ko Ben Crawford (Ryan Phillippe) med jutranjim tekom najde truplo sosedovega sina, se zelo hitro iz dobričine spremeni v osumljenca za umor. Njegov primer dodelijo detektivki Cornell (Juliette Lewis), natančni preiskovalki, ki ves čas išče luknje v njegovi zgodbi in zahteva vzorec DNK.

Mediji ga začnejo preganjati in novinarji obkolijo njegovo hišo, kar samo še dodatno uničuje njegov že tako krhek zakon. Sosedje ga vidijo kot morilca, njegovo najstniško hčerko pa ustrahujejo prek družbenih omrežij.

Benovo življenje se nenadoma obrne na glavo in bolj ko se bori, da bi dokazal nedolžnost, bolj se vsi sprašujejo, ali bi res lahko storil kaj takega.

Prva sezona serije bo v videoteki Pickbox na voljo od 15. marca.

Ženske iz Bletchleyja (The Bletchley Circle)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Leta 1951 se Susan, Millie, Lucy in Jean vrnejo domov po tem, ko so odigrale ključno vlogo v vojni. Dešifrirale so nemške vojne šifre in tako pomagale zaveznikom, ki so lahko dostopali do informacij, zaradi katerih se je vojna končala prej.

Susan se na prvi pogled zdi kot tipična gospodinja iz petdesetih, toda ko izve za več nerešenih umorov v Londonu, njen oster um nemudoma prebudi instinkt iz Bletchleyja. Z zapiski, seznamom datumov in krajev ter nitjo, ki povezuje točke, Susan opazi vzorec, ki ga ni še nihče.

Obe sezoni miniserije Ženske iz Bletchleyja bosta v videoteki Pickbox na voljo od 25. marca.

Nekoč pred davnimi časi (Once Upon a Time)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Na večer svojega 28. rojstnega dne Emma Swan sreča Henryja Millsa, fantka, ki trdi, da je ona njegova mati, in ki ima pri sebi veliko knjigo pravljic. Emma se odloči, da ga bo vrnila v Storybrooke, od koder prihaja.

Henry jo prepričuje, da je hči Sneguljčice in princa, ki sta jo obvarovala pred urokom zle kraljice. Ta urok je prebivalce Storybrooka, pravljične like, prestavil v nov svet, zato se ne morejo spomniti, da so nekoč živeli kot Trnuljčica, Rdeča Kapica …

V videoteki Pickbox so že na voljo prve štiri sezone serije.

Franšiza Pirati s Karibov


Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera (2003)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Barvita akcijska pustolovščina, postavljena v 17. stoletje, v čas, ko so v Karibskem morju kraljevali lopovski pirati. Film poleg odlične scenografije odlikujejo tudi izvrstni posebni učinki, s pomočjo katerih se pred našimi očmi odvija srhljiva preobrazba piratov v žive okostnjake. V glavnih vlogah nastopata ljubljenca ženskih src Johnny Depp in Orlando Bloom ter Keira Knightley.

Film je že na voljo v videoteki Pickbox.

Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja (2006)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Pirat Jack Sparrow se je znova prisiljen spopasti z nadnaravnimi silami, tokrat v obliki zloveščega Davyja Jonesa (Bill Nighy), ki poveljuje legendarni ladji duhov Leteči Holandec.

Seveda Jack lahko tudi to pot računa na pomoč zvestih prijateljev Willa in Elizabeth in lahko se začne najbolj divja gusarska avantura. V glavnih vlogah so se vrnili Johnny Depp, Orlando Bloom in Keira Knightley.

Film je že na voljo v videoteki Pickbox.

Pirati s Karibov: Na robu sveta (2007)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Čudaškega gusarskega kapitana Jacka Sparrowa smo nazadnje videli v goltancu srhljive morske pošasti. Da bi ga našla, se njegova prijatelja Will in Elizabeth obrneta na nekdanjega sovražnika kapitana Barbossa (Geoffrey Rush).

Ta ju prek spletk in prevar povede na drug konec sveta, kjer se morajo najprej spopasti z neizprosnim kitajskim piratom Sao Fengom (Chow Yun-Fat).

Kot da to še ni dovolj, jim pot znova prekrižajo maščevalni admiral James Norrington (Jack Davenport), pogoltni Lord Beckett (Tom Hollander) in krvi željna prikazen Davy Jones (Nighy), kar obeta končno bitko epskih razsežnosti, v kateri nobenemu obotavljivcu ne bo prizaneseno.

Film bo v videoteki Pickbox na voljo od petka, 10. marca.

Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi (2011)

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Neprekosljivi piratski kapitan Jack Sparrow in zviti morski volk Barbossa skušata najti legendarni izvir večne mladosti, a jima pot prekriža pustolovka in nekdanja Jackova simpatija Angelica (Penelope Cruz). S spretnimi nakanami Jacka zvabi na ladjo legendarnega gusarja Črnobradca (Ian McShane).

Ko se v zgodbo vmešajo tudi pogubne morske deklice, dvolična angleška mornarica in trdosrčni morski razbojniki, mora Jack znova pokazati obilico čudaških spretnosti in zaupati svoji obešenjaški sreči.

Film bo v videoteki Pickbox na voljo od petka, 10. marca.

Napovednik izpostavljenih marčevskih vsebin v videoteki Pickbox:

[video: 62007 / Napovednik izpostavljenih marčevskih vsebin v videoteki Pickbox]

Napovednik izpostavljenih marčevskih vsebin v videoteki Pickbox

Kako gledati Pickbox?

Vroče marčevske premiere v videoteki Pickbox

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin