SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vrača se Telesni stražar: kdo bosta "nova" Whitney Houston in Kevin Costner?

0

termometer

The Bodyguard Telesni stražar |  | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle
Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

V Hollywoodu pripravljajo rimejk filmske uspešnice Telesni stražar iz leta 1992.

Filmski studio Warner Bros. je najavil, da se pripravljajo na snemanje nove različice legendarne filmske romance Telesni stražar iz leta 1992, v kateri sta v glavnih vlogah nastopila Whitney Houston in Kevin Costner.

The Bodyguard Telesni stražar | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

V ekipi ustvarjalcev, ki so se lotili rimejka, je tudi Lawrence Kasdan, scenarist in eden od producentov izvirnega Telesnega stražarja.

Uradnih informacij o igralski zasedbi še ni, govori pa se o več možnostih, med drugim o tem, da bi v glavnih vlogah nastopila Chris Hemsworth in Tessa Thompson ali pa Channing Tatum in Cardi B.

Bosta glavni vlogi v novem Telesnem stražarju igrala Chris Hemsworth in Tessa Thompson? | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Bosta glavni vlogi v novem Telesnem stražarju igrala Chris Hemsworth in Tessa Thompson? Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Ali pa morda Channing Tatum in Cardi B? | Foto: Guliverimage/AP/Imago Lifestyle Ali pa morda Channing Tatum in Cardi B? Foto: Guliverimage/AP/Imago Lifestyle

Izvirni Telesni stražar je sicer ob premieri leta 1992 naletel na precej mešane odzive in ocene kritikov ter prejel kar sedem nominacij za zlate maline ("nagrade" za najslabše filmske izdelke).

Za zlati malini sta bila z vlogama v Telesnem stražarju nominirana tako Kevin Costner kot Whitney Houston, a "nagrade" ni prejel noben od njiju. | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Za zlati malini sta bila z vlogama v Telesnem stražarju nominirana tako Kevin Costner kot Whitney Houston, a "nagrade" ni prejel noben od njiju. Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Po drugi strani pa je bil izjemno finančno uspešen, v kinoblagajne se je z njim nateklo več kot 400 milijonov dolarjev, album pesmi iz filma – med njimi je zimzelena I Will Always Love You – pa je z več kot 45 milijoni prodanih izvodov najbolje prodajani "soundtrack" vseh časov.

Februarja prihodnje leto bo od smrti Whitney Houston minilo že deset let:

Trendi Umrla je pevka Whitney Houston

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin