Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 10. 2018,
12.54

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Karantanija Cinemas film PR članek

Petek, 19. 10. 2018, 12.54

5 let, 6 mesecev

Vesoljčki pristajajo 25. oktobra

Oglasno sporočilo

Kaj bi naredili, če bi vesoljčki res pristali pri nas? V naše kinematografe prihaja 25. oktobra animirana pustolovska komedija Luis in vesoljčki.

Konec oktobra bo najmlajše ljubitelje bitij iz vesolja na velikih platnih razveselila nova animirana pustolovščina z naslovom Luis in vesoljčki. Osamljeni fant Luis, ki ne verjame v zunajzemeljska bitja, bo priča nenavadnemu prihodu treh zelenih bitij, ki mu bodo vsakdanje življenje popolnoma obrnila na glavo. Hitro se spoprijateljijo in ugotovijo, da si morajo, če želijo priti do zastavljenega cilja, medsebojno pomagati.

Zabavna pustolovščina, ki bo ogrela srca, bo združila dve popolnoma nasprotni vrsti, ki bosta poskušali druga drugi pomagati. Animirana pustolovščina je nastala pod okriljem nemške produkcijske hiše Ulysses Filmproduktion, ki je ustvarila uspešne animirane filme, kot sta dva dela o Jelenčku Niku, Vrabček Richard, Ups! Noe je odšel … in druge.

Fotogalerija
1 / 3

Zgodba:

Dvanajstletni fant Luis Sonntag živi sam z očetom Arminom, ki je kot ufolog obseden z raziskovanjem neznanih letečih predmetov in želi svetu dokazati, da vesoljci obstajajo. Potem ko je Luisova mati pred nekaj leti umrla, oče pa cele noči gleda skozi teleskop in izumlja napravice, ki bi preprečile prihod nepovabljenih bitij, podnevi pa spi, se Luis počuti zelo osamljenega. Izjemno bister in iznajdljiv fant skrbi za gospodinjstvo in očeta, ravnateljica njegove šole pa kmalu začne sumiti, da oče svojega sina zanemarja in bi fanta rada poslala v internat.

Medtem pa se Luisu pripeti nekaj nepričakovanega - naleti na tri zelena bitja, po imenu Mog, Nag in Wabo, ki so bila na križarjenju po vesolju, a so se odločila, da zaradi posebne masažne podloge Nubbi Dubbi, ki so jo videli v reklami, obiščejo Zemljo. Luis in vesoljčki postanejo prijatelji in se dogovorijo, da jim bo Luis pomagal dobiti želeno masažno podlogo, oni pa bodo pomagali prepričati ravnateljico, da je pri fantu doma vse v najlepšem redu. In kako bodo vesoljčki prepričali še preostale, da ne obstajajo? Preprosto - spremenijo se lahko v katerokoli človeško osebo. A na tej drzni misiji jim bodo neverjetne moči povzročale neverjetne težave.

Fotogalerija
1 / 4

IGRALSKA ZASEDBA: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylak, Lucy Carolan, Eoin Daly, Aileen Mythen, Simon Toal, Danna Davis, Susie Power in drugi

SLOVENSKI GLASOVI: Sebastjan Kušar, Uroš Buh, Ambrož Kvartič, Andrei Lenart, Luka Markus Štajer, Lucija Grm, Žiga Bunič, Jakob Rakovec, Nina Kaludjerovič, Matevž Mueller, Helena Berden, Maruša Bertoncelj, Gal Butenko Černe, Žiga Paradžik, Tadeja Lukanc, Štefan Kušar, Vanja Kretič, Gregor Lavtar

REŽIJA: Wolfgang Lauenstein in Christoph Lauenstein ter Sean McCormack

SCENARIJ: Wolfgang Lauenstein in Christoph Lauenstein ter Sean McCormack

PRODUCENTI: Emely Christians, Sonja Matthes, Jana Bohl, Viola Lütten, Jean-Marie Musique, Christine Parisse, Frédérique Vinel

ŽANR: animirana avantura

Naročnik oglasnega sporočila je Karantanija Cinemas d. o. o.

Ne spreglejte