SiolNET. Trendi Film in TV
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
V videoteki DKino na SiOL TV!

Utelešeno zlo (The Boy)

0,08

termometer

 | Foto:

Grozljivka o mladi Američanki, ki jo ostarela angleška zakonca najameta za varstvo njunega sina, za katerega pa se izkaže, da je pravzaprav lutka.

ZDA, Kanada/2016/93 min.
Režija: William Brent Bell
Igrajo: Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell, Jim Norton, Diana Hardcastle, Ben Robson
Žanr: Grozljivka
Ocena IMDb: 6,0/10

Režiser grozljivke Hudič v nas predstavlja srhljivo zgodbo ameriške varuške Grete, ki sprejme ponudbo ostarelih angleških bogatašev. V času njune odsotnosti mora paziti na njunega sina Brahmsa, toda izkaže se, da gre za lutko, ki je zakoncema nadomestila umrlega sina.

Greti pred odhodom predata natančna navodila, kako mora z lutko ravnati, toda lahkomiselna mladenka jih enega za drugim prekrši. Kmalu se v hiši začnejo dogajati nerazložljive stvari in varuška posumi, da lutka morda v sebi skriva temačno zlo, med iskanjem pojasnil pa se mora spoprijeti z nepredstavljivo grozo.


Utelešeno zlo | Foto:


Zanimivosti:

• Projekt je imel v različnih fazah produkcije različne naslove: prvotni scenarij se je imenoval The Inhabitant (Stanovalec), nato so film preimenovali v In a Dark Place (V temačnem kraju), nazadnje pa so se producenti odločili za naslov The Boy, kar v dobesednem prevodu pomeni Deček.

• Po prvotnih načrtih bi morala glavno vlogo odigrati Jane Levy, a jo je pozneje zamenjala Lauren Cohan. Levyjeva je igrala v remaku Raimijevih Zlobnih mrtvecev, Cohanova pa v seriji Živi mrtveci.

• V ZDA rojena Cohanova je večji del svojega otroštva preživela v Angliji. Ker v filmu igra Američanko, ki odpotuje v Anglijo, je morala svoj naravni naglas prikriti.

• Člani igralske zasedbe so se med snemanjem zabavali tako, da so drug drugemu prirejali potegavščine v povezavi z lutko iz filma.

Napovednik filma Utelešeno zlo:

[video: 59848 / Utelešeno zlo (The Boy)]

Utelešeno zlo (The Boy)

SiOL TV: Na daljinskem upravljalniku izberite programsko mesto – DKino.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin