Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 7. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

Natisni članek

dokumentarna serija dokumentarec Vice mesto sredi džungle

Torek, 17. 7. 2018, 18.00

5 let, 9 mesecev

Trumpova zmaga v jok spravila celo prebivalce džungle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20
Vice - mesto v džungli del 16 | Foto Planet TV/Vice

Foto: Planet TV/Vice

Najbolj sonaravno mesto, ki se očitno vsak dan bolj odmika od naravnega in narave, si je zdaj omislilo dostop do svetovnega spleta. Ustanovitelji so sicer imeli internet, a je bila povezava slaba, zato so jo pospešili. Prva novica, ki je prek spleta prišla do njih, je bil izid ameriških volitev.

Zanimivo dokumentarno serijo Vicelanda Mesto sredi džungle lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 22.30 na Planet TV. Novega dela ne zamudite že nocoj!

Življenje v na prvi pogled idiličnem mestu sredi džungle tokrat pretrese dejstvo, da je na ameriških predsedniških volitvah zmagal nihče drug kot Donald Trump (op. a.: dokumentarna serija je nastajala ravno v času ameriških volitev, torej oktobra in novembra 2016). To, da je Trump novi predsednik ZDA, je med večino prebivalcev Kalu Yale povzročilo hudo ogorčenje, celo solze razočaranja so tekle.

Kalu Yala spletna stran
Trendi Mesto sredi panamske džungle tudi v resničnem življenju še vedno obratuje

Kmalu po tem, ko se je novica razširila tudi med tistimi, ki že več tednov bivajo sredi panamskega deževnega gozda, je zavladalo pravo apatično vzdušje. Nobene vneme za spreminjanje okolja ni bilo več čutiti, zdelo se je, kot da so vrgli puško v koruzo.

A mladi Esteban se je odločil, da nikakor ne bo dovolil, da med prebivalci Kalu Yale zavladata negativizem in obup. Prepričan je, da lahko še vedno spremenijo stvari na bolje.

Mesto sredi džungle je dobilo hiter internet. | Foto: Planet TV/Vice Mesto sredi džungle je dobilo hiter internet. Foto: Planet TV/Vice

Več pa si oglejte že nocoj v novem delu dokumentarne serije Mesto sredi džungle, ki bo na sporedu ob 22.30 na Planet TV!
Ne spreglejte