SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Toš in Avdić sta skupaj ravno za eno žensko

3

termometer

Državljana Toša bosta tokrat obiskala Denis Avdić in Ana Lukner iz Anine zvezdice, ki je nedavno dobila tudi naziv femme fatale 2013.

Naziv fatalke Ani Lukner sicer pomeni potrditev njenega dela in seveda tudi dela njene ekipe v okviru dobrodelne organizacije Anina zvezdica. "Mislim, da si dva milijona ljudi v Sloveniji zasluži dostojno življenje," pravi in obljublja, da si bo še naprej prizadevala spremeniti veliko stvari. Težave naše države sicer pripisuje slabo postavljenim temeljem, zaradi katerih zdaj "gagamo", vendar je bilo "dovolj hoje nazaj, ljudje imajo tega dovolj".

"Ženske več naredimo, manj govorimo" Ob Ani, ki se ne boji reči bobu bob, bosta brez besed ostala tudi Tadej Toš in Denis Avdić, čeprav sta oba zelo zgovorna fanta, a bi bila oba skupaj po Anino "ravno prav za eno žensko, mogoče". "Ženske smo bolj praktične," pravi. "Več naredimo, manj govorimo, smo bolj sposobne na več področjih," dodaja in trdi, da bi morale imeti ženske veliko večjo vlogo v naši državi, saj bi bilo tako marsikaj drugače. Ob pozitivnih in odločnih ženskah, kot je Ana, o tem sploh ne dvomimo.

O straniščih in stresnih testih Ana je Denisu in Tadeju mimogrede zaupala tudi recept za nižjo raven stresa – tega bo Denisu izmeril kar Toš, kar bo oba precej zbližalo, Denis pa bo nekaj stresa uspešno odvrgel tudi med sporočilom državi, ki bo morda celo najbolj zgovorno do zdaj. Še dobro, da je Toš na srečanje prinesel tudi baklavo, s katero bo pogostil gosta, še pred tem pa bo gledalce poučil o stresnih testih in straniščih – nedavno smo namreč obeležili svetovni dan stranišč, zato bo tem posvečena tudi oddaja.

Ne zamudite novega dela Državljana Toša nocoj ob 22. uri.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin