SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slačifantje se vračajo v filmu Vroči Mike XXL

3

termometer

Pripravite dolarske bankovce, kajti zgodilo se bo nadaljevanje Vročega Mika z uradnim naslovom Vroči Mike XXL (Magic Mike XXL). Snemati bodo začeli to jesen, premiera pa bo enkrat prihodnje leto.

Joe Manganiello, igralec, ki se je kot Big Dick Richie pojavil že v prvem delu, ta je postal presenetljiva finančna - proračun filma je znašal sedem milijonov dolarjev (5,1 milijona evrov), zaslužil pa je več kot 167 milijonov dolarjev (več kot 121 milijonov evrov) prihodkov - in kritiška uspešnica, je v nedavnem intervjuju za Collider potrdil, da so že začeli priprave na snemanje drugega dela in da bodo kamere, kljub temu da še niso izbrali režiserja, prižgali letos jeseni.

"Res je, zgodilo se bo jeseni. Zdi se mi, da bodo novico kmalu tudi uradno objavili. Noro je. Nikoli si ne bi mislil, da bo moje igralstvo ubralo to pot in da bo ta zvrst filma moja prva franžisa. Kar dokazuje, kako lahko se človek zmoti. V prvem delu sem se neverjetno zabaval in komaj čakam, da se ponovno srečam s fanti in da posnamemo še en zabaven film," je povedal.

Vse, kar trenutno vemo o razvoju nadaljevanja, je to, da je Channing Tatum, glavni igralec iz prvega dela, ki ga je režiral legendarni Steven Soderbergh, februarja letos tvitnil fotografijo samega sebe, kako piše scenarij, in da bo drugi del najverjetneje komedija v slogu road-tripa.

Ker se je Soderbergh upokojil, je za dvojko še vedno odprto mesto režiserja. Pred časom se je govorilo, da bi lahko režijo drugega dela prevzela Tatum in Reid Carolin, a je Tatum govorice zanikal, saj naj bi za svoj režijski prvenec izbral film Sin (The Son) Joa Nesbøa.

Zdaj (novica posodobljena 30. marca) je znano, da bo režijo drugega dela o vročih slačifantih prevzel Greg Jacobs, dolgoletni pomočnik režiserja Soderbergha.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin