SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sherlock je spet rekel ne Vojni zvezd

1

termometer

Britanec Benedict Cumberbatch, Sherlock Holmes v TV-nanizanki o tem slavnem detektivu in Khan v drugem delu Zvezdnih stez, je še enkrat zatrdil, da se ne bo pojavil v sedmem delu Vojne zvezd.

Kot je znano, snemanje Vojne zvezd VII že poteka. Mesece pred začetkom produkcije pa so po spletu krožile številne govorice o igralski zasedbi – ta še do danes ni potrjena –, ki so vključevale skorajda vsakega hollywoodskega zvezdnika. In eden od prvih, ki se je pojavil na tem seznamu, je bil trenutno eden najbolj zaželenih britanskih igralcev Benedict Cumberbatch.

Čeprav je igralec že sam v preteklosti velikokrat utišal govorice, mu filmski svet zaradi zavajanj glede nastopa v Abramsovih (J. J. Abrams je tudi režiser Vojne zvezd VII) Zvezdnih stezah: V temo (Star Trek Into Darkness), v katerih je nato nastopil kot glavni negativec Khan, nekako ne verjame več. Oziroma vsako njegovo trditev sprejme nekoliko z zadržkom.

Ne glede na to Cumberbatch trdno stoji za svojo trditvijo, da ni del igralske ekipe sedme epizode znanstvenofantastične sage Vojna zvezd.

Na nedavnem OzComicConu, konvenciji za vse ljubitelje stripov, filma in televizije, ki je potekala v Perthu v Avstraliji, je na vprašanje o Vojni zvezd odgovoril: "Želel bi si, da bi bil del nove Vojne zvezd, a žal nisem. Nisem bil izbran v igralsko ekipo in to se tudi v prihodnje ne bo zgodilo."

Vprašanje, ki se poraja, je, ali so producenti novega dela Vojne zvezd v preteklosti že razmišljali o Cumberbatchu, a ga med izbiro igralske ekipe izločili, ali ni bil nikoli mišljen kot del igralske ekipe. Mogoče pa je eden od igralcev, vendar tega do uradne potrditve seznama igralcev ne sme izdati.

Kakorkoli že, december 2015, ko bo film doživel premiero, bo razkril vse skrivnosti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin