Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 4. 2018,
16.15

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

Jose Fidalgo Največja ljubezen serija 5 Planet TV

Sreda, 11. 4. 2018, 16.15

6 let

Selitev ga je ločila od otrok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Jose Fidalgo | Foto Instagram/josefidalgo_official

Foto: Instagram/josefidalgo_official

Igralec José Fidalgo, ki se je moral zaradi vloge v novi brazilski seriji preseliti v Brazilijo, pogreša družbo svojih otrok.

Portugalski igralec, ki osvaja srca gledalk v seriji Največja ljubezen, je oče dveh otrok, osemletnega Lourença in komaj triletne Marie. 38-letni zvezdnik je lani sprejel izziv in se preselil v Brazilijo, kjer poteka snemanje zgodovinske telenovele Deus Salve o Rei (Bog, reši kralja), v kateri igra princa Constantina de Artanza, vojvodo italijanskega mesta Vicenza.

Selitev v tujino pa je pomenila tudi ločitev od otrok. Čeprav v njegovem poslovnem življenju vse poteka gladko, je za portugalske medije povedal, da se brez bližine ljubljenih preprosto ne počuti celega.

V sporočilu, ki ga je objavil na Instagramu, je izrazil obžalovanje, ker ga od Lourença in Marie ločuje tako velika razdalja. "Včasih si želim, da bi se točki prihoda in odhoda združili, da bi le lahko bil z vama." Da ni bilo dvoma, komu je bilo sporočilo namenjeno, je zvezdnik dodal tudi hashtage "za moje ljube", "moji otroci", "očka vas ima rad".

Oktobra je igralca v Braziliji obiskal sin Lourenço v družbi svoje mame Fernande Oliveire, poslovne ženske, s katero je bil José poročen v letih od 2007 do 2013. Za Mario, ki se je rodila v njegovem razmerju z arhitektko Nádio Nóvoa, pa ni znano, ali je očeta že obiskala, saj si njena mati želi, da odrašča stran od oči javnosti.

 

A post shared by José Fidalgo (@josefidalgo_oficial) on

V poskusu, da bi igralca razvedril, je njegov prijatelj, maneken Luís Borges pod fotografijo v šali komentiral: "Želiš, da ti postrižem brado?" Prav brada in lasje so prepoznavni znak lika, ki ga José Fidalgo igra v brazilski seriji.

Portugalskega igralca lahko v vlogi policista Manuela gledate v seriji Največja ljubezen vsak delovnik ob 12.30 na Planet TV.
Ne spreglejte