Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 3. 2019,
14.00

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Pickbox TV-serija

Sreda, 20. 3. 2019, 14.00

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Sedem evropskih serij, ki si zaslužijo vašo pozornost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19
Evropske serije v videoteki Pickbox

Predstavljamo vam sedem novih, vznemirljivih in napetih TV-serij, ki so jih posneli v različnih evropskih državah in si jih lahko ogledate v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije.

Najboljši dokumentarci, ki si jih lahko ogledate doma
Trendi Najboljši dokumentarci, ki si jih lahko ogledate doma

Druga plat nogometa (Todo por el juego)

Država: Španija | Foto: Država: Španija

Ta serija bo nogometnim navdušencem razkrila mračne skrivnosti najbolj priljubljenega športa na svetu. Napeto dramo so posneli po romanu Nogomet ni tak predsednika španske nogometne zveze in španske la lige Javierja Tebasa in Pedra Torrénsa Otína, temelji pa na resničnih dogodkih, ki jih je Tebas doživel tudi sam.


Rdeča kraljica (Krasnaya koroleva)

Država: Rusija | Foto: Država: Rusija

Biografska serija, ki so jo snemali v Rusiji, Ukrajini in Belorusiji, vam bo predstavila vznemirljivo življenje Regine Zbarskaje (igra jo Ksenija Lukjančikova), ene od najbolj znanih in hkrati najskrivnostnejših sovjetskih manekenk. O njej krožijo različne teorije – od povezav s KGB do nepojasnjenih okoliščin njene smrti.


Vem, kdo si (Se quien eres)

Država: Španija

 | Foto: Država: Španija

Ugleden odvetnik Juan Elias se po prometni nesreči zbudi z amnezijo. Kmalu odkrije, da je osumljenec v preiskavi izginotja njegove nečakinje Ane Saure. Zaradi preiskave se spreta mogočni družini, na površje pa privrejo tudi številne skrivnosti iz preteklosti, za katere so vsi mislili, da so pozabljene.


Krvno sorodstvo (Next of Kin)

Država: Velika Britanija

 | Foto: Država: Velika Britanija

Ta napeta britanska serija preučuje številne pereče teme današnjega časa, kot so terorizem, vloga islama v Evropi in spremenjene družinske vrednote.

Na dan, ko se zgodi teroristični napad v Londonu, zdravnica Mona Harcourt izve, da so njenega brata na poti iz humanitarne klinike v Lahoreju, kjer je delal, ugrabili, policijsko protiteroristično enoto pa zanima, kje je njegov sin, saj ga že šest tednov pogrešajo na fakulteti.

Mona se odloči svojega nečaka poiskati pred policijo.


Resnica (La verdad)

Država: Španija

 | Foto: Država: Španija

Ta temačna serija je polna spletk, zgodba pa se vrti okoli vnukinje enega od najpomembnejših španskih bankirjev. Ta je bila pogrešana kar devet let, pri 17 letih pa se nenadoma reši iz spolnega suženjstva.

Svojo zgodbo je pripravljena razkriti samo policistu, ki preiskuje njen primer, medtem ko neki novinar vztraja, da dekle ni to, za kar se izdaja. Njena vrnitev se izkaže za še večjo skrivnost kot njeno izginotje.


Sivo območje (Greyzone)

Državi: Švedska in Danska

 | Foto: Državi: Švedska in Danska

Desetdelna serija pripada novemu valu skandinavskih dramskih serij, ki so se prebile v okvirje značilnega skandinavskega noira in ga nadgradile, še vedno pa gre za žanr, po katerem Skandinavija slovi.

Sivo območje vsebuje temačno vzdušje, napeto zgodbo in zapletene like, mešanici pa so tokrat dodane prvine razburljivega trilerja, zaradi katerih boste z veseljem sledili tej skandinavski poslastici.


Agatha Christie: Umori po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders)

Država: Velika Britanija

 | Foto: Država: Velika Britanija

V najnovejši seriji o Herculu Poirotu slovitega detektiva igra fenomenalni John Malkovich.

Piše se leto 1933, ko se morilec s pomočjo železniške mreže klati po Britaniji. Metodičen je in na kraju zločina pusti svoj znak. Poirot, ki se je znašel v nemilost Scotland Yarda, se zaplete v spopad s krutim tekmecem, pri tem pa na kocko postavi svojo avtoriteto in integriteto …

Oskarji 2019 v videoteki DKino
Trendi Oglejte si letošnje oskarjevce in nominirance za zlate kipce

Kako gledati Pickbox?

Vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte