Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 8. 2013,
10.33

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Will Ferrell avtobiografija

Četrtek, 15. 8. 2013, 10.33

7 let, 12 mesecev

Ron Burgundy bo izdal avtobiografijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Mesec pred premiero nadaljevanja filma Anchorman: The Legend of Ron Burgundy bo legendarni lik izdal knjigo, v kateri bo oboževalcem razkril podrobnosti iz svojega življenja.

Oboževalce kultnega televizijskega voditelja Rona Burgundyja bo gotovo razveselila novica, da bo ta kmalu izdal podrobno avtobiografijo z naslovom Let Me Off at the Top! My Classy Life and Other Musings.

Kot pravijo založniki Crown (veja založniške hiše Random House), bo knjiga legendarnega televizijskega voditelja iz sedemdesetih ponudila vpogled v dogajanje za kamero, pogled v resnično življenje človeka, ki v očeh mnogih velja za najboljšega živečega TV-voditelja. Ob tem bo Burgundy s svojimi oboževalci delil tudi bolj osebne anekdote, povezane z ženskami v svojem življenju, pa tudi o svojem psu Baxterju in legendarni novinarski ekipi. Zadrževal se ne bo niti pri dajanju nasvetov, povezanih s temami, ki mu pomenijo največ.

Kot pravi sam, je Burgundy o uspehu svoje knjige povsem prepričan: "Ne vem, če gre za najbolje napisano avtobiografijo do zdaj – to delo mi je preveč blizu. Povem pa vam to: prvič, ko sem knjigo prebral, sem jokal kot otrok, na to lahko računate."

Napoved prihajajočega filma Knjiga naj bi čez lužo izšla 19. novembra – gre seveda za premišljeno promocijo filma Anchorman: The Legend Continues, nadaljevanja filma iz leta 2004. Nadaljevanje bo velika platna namreč ugledalo 20. decembra.

To se bo osredotočalo na isto televizijsko novinarsko ekipo, ki smo jo spoznali že skoraj pred desetimi leti, le da se bo tokrat poskušala prilagoditi valu sprememb v televizijskem novinarstvu, ki ga je bilo mogoče čutiti konec sedemdesetih.

Komedija Anchorman iz leta 2004 namreč na šaljiv način obravnava kulturo sedemdesetih let, pri čemer se osredotoča na svet televizijskega novinarstva, kjer prevladujejo moški in seveda zvezda, poročevalec Ron Burgundy. Svet večkrat nagrajenega egoističnega novinarja se zamaje, ko mu na pot stopi ženska tekmica. Danes kultna komedija je samo med premiernim koncem tedna v ZDA v blagajne prinesla 28,4 milijona dolarjev oziroma 21 milijonov evrov.

Ne spreglejte