SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Razkrivamo lokacijo resničnostnega šova Bar

1

termometer

Spomladi na Planet TV prihaja resničnostni šov Bar, na katerega se še vedno lahko prijavite, mi pa ekskluzivno razkrivamo, kje se bodo pomerili tekmovalci in tekmovalke.

Petdeset tisoč evrov nagrade in vodenje najboljšega bara v Ljubljani sta nagradi za zmagovalca ali zmagovalko resničnostnega šova Bar. Ta spomladi prihaja na Planet TV, prijave pa so še vedno odprte na bar@planet-tv.si in spletni strani Planet Tv.

In kje se bo odvijal boj za glavno nagrado?

Resničnostni šov Bar se bo tokrat odvijal na prvi visoki stavbi v Ljubljani, ki je bila zgrajena leta 1933 po načrtih Vladimirja Šubica. Ob odprtju je bila to najvišja stavba v srednji Evropi in do druge svetovne vojne najvišja stavba na Balkanu. Njenih 70 metrov še danes navdušuje tako domačine in domačinke kot turiste in turistke, tekmovalci in tekmovalke resničnostnega šova Bar pa bodo dobili priložnost za službo z enim najlepših razgledov v Ljubljani: delo v Klubu Lounge Nebotičnik.

Kako zmagati v Baru? Zasnova resničnostnega šova Bar je preprosta – vse, kar morajo tekmovalci storiti, je, da skupaj vodijo bar in skupaj živijo v stanovanju blizu bara, ki ga vodijo. In potruditi se morajo, da ne izpadejo iz igre. Tisti, ki ostane zadnji, domov odnese 50 tisoč evrov.

No, mogoče pa ni vse tako preprosto – popolni neznanci se znajdejo skupaj in njihova naloga je, da uspešno vodijo bar pod močnim pritiskom. Si upate postati del te ekipe? Mislite, da bi znali sodelovati s skupino neznancev in dobro voditi bar? Če ste na vprašanji odgovorili z DA, potem se prijavite v resničnostni šov Bar na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin