SiolNET. Trendi Film in TV
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prodali slavno hišo strahov iz filma Priklicano zlo

0,09

termometer

Pred kratkim so za 1,52 milijona dolarjev prodali slavno "hišo strahov", ki je navdihnila grozljivko iz leta 2013 Priklicano zlo. Hiša se je na trgu pojavila konec leta 2021 za 1,2 milijona dolarjev, prodali pa so jo za 27 odstotkov nad tržno ceno. Nepremičnina iz zgodnjega 19. stoletja je na Rhode Islandu v ZDA. 

 

Hiša s tremi spalnicami ima 280 kvadratnih metrov, stoji pa na naslovu 1677 Round Top Road. 

Prejšnja lastnika v hiši živela le štiri mesece

Prejšnja lastnika, sicer raziskovalca paranormalnega Jenn in Cory Heinzen, sta v hiši preživela le štiri mesece, saj sta v dnevni sobi opazila črno postavo. Za revijo Journal sta povedala, da sta v hiši slišala tudi korake in trkanje ter v prostorih brez luči videla bliske svetlobe. Hišo sta kupila leta 2019 za 439 tisoč dolarjev. 

Revija Journal je bila tudi prva, ki je objavila novico, da so hišo prodali. Zapisali so, da je nova lastnica bostonska razvijalka Jacqueline Nuñez, ena izmed desetih ljudi, ki so oddali svoje nepremičninske ponudbe.

Za revijo je povedala: "To je zame zelo oseben nakup. Ko je hiša prišla na trg, sem pomislila, da gre za nepremičnino, ki ljudem omogoča, da se pogovarjajo z mrtvimi." Dodala je še, da se ji ne zdi, da je hiša dom demonov, ampak je le edinstvena.

Cowell hiša Trendi Simon Cowell prodaja svoj "popoln dom", v katerem sploh ni živel Hiša Jasna Žaler Culiberg Trendi Znana Slovenka prodaja skoraj novo hišo, ki vam bo vzela dih Ljubljana. Posel danes Številke razkrivajo: Kakšna stanovanja se pravzaprav prodajajo v Ljubljani?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin