Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2019,
15.19

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Into the Badlands TV-serija AMC TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 25. 3. 2019, 15.19

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Premiera novih epizod serije Into the Badlands

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Into the Badlands | V zadnjih epizodah se bodo razkrile globoko zakopane skrivnosti, stkala se bodo nova zavezništva, saga pa se bo sklenila v epski bitki, ki bo končala vse boje. | Foto AMC

V zadnjih epizodah se bodo razkrile globoko zakopane skrivnosti, stkala se bodo nova zavezništva, saga pa se bo sklenila v epski bitki, ki bo končala vse boje.

Foto: AMC

Priljubljena TV-serija Into the Badlands se z zadnjimi osmimi epizodami poslavlja z malih zaslonov. Prvo od teh si boste lahko ogledali v ponedeljek, 25. marca, ob 22. uri na programu AMC.

V teh filmih življenja temnopoltih štejejo
Trendi V teh filmih življenja temnopoltih štejejo

V nadaljevanju serije Into the Badlands zapornik Bajie (Nick Frost) posvari Sunnyja (Daniel Wu), da ne sme zaupati Pilgrimu (Babou Ceesay). Ker pa življenje Sunnyjevega sina vsi na nitki, se ta spopada z odločitvijo, ali naj pomaga Pilgrimu odkleniti dvorano Meridian Chamber.

Glavni zvezdnik serije Into the Badlands Daniel Wu v vlogi Sunnyja. | Foto: AMC | Foto: Glavni zvezdnik serije Into the Badlands Daniel Wu v vlogi Sunnyja. | Foto: AMC Medtem si M. K. (Aramis Knight) še vedno ni opomogel od dejstva, da je Sunny ubil njegovo mamo, zato ga žene naprej sovraštvo. Widow (Emily Beecham) se je v ujetništvu prisiljena spopasti s svojo preteklostjo, Moon (Sherman Augustus) pa si po tem, ko je Lydia (Orla Brady) na bojišču tvegala svoje življenje, da je rešila njegovo, prizadeva za njeno rešitev.

Serijo Into The Badlands sta za AMC Studios ustvarila njena izvršna producenta, pisca in vodji scenaristične skupine Alfred Gough in Miles Milla, producirala pa sta jo za oskarja nominirana producenta Stacey Sher (Erin Brockovich, Django brez okovov) in Michael Shamberg (Velika jeza, Erin Brockovich).

Sveti gral in Brianovo življenje na programu AMC
Trendi Komični poslastici skupine Monty Python za zabaven petkov večer

Prvo od zadnjih osmih epizod serije Into the Badlands si boste lahko ogledali v ponedeljek, 25. marca, ob 22. uri na programu AMC.

Promocijski video serije Into the Badlands:

Oskarji 2019 v videoteki DKino
Trendi Oglejte si letošnje oskarjevce in nominirance za zlate kipce
Program AMC je na televiziji Telekoma Slovenije na programskih mestih 232 in 264 (HD) ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.
Ne spreglejte