Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 4. 2016,
14.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

HBO SiOL TV Silicijeva dolina Podpredsednica serija

Petek, 22. 4. 2016, 14.25

6 let, 6 mesecev

Pred nami sta novi sezoni serij Silicijeva dolina in Podpredsednica

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

V ponedeljek se bosta skupaj z Igro prestolov na spored HBO vrnili še dve priljubljeni komični seriji, ki bosta gledalce popeljali v svet visoke tehnologije in visoke politike.

Verodostojen in duhovit pogled na visoko tehnologijo

Mike Judge je ustvaril novo sezono komične serije, ki gledalce odpelje v visokotehnološko zlato mrzlico Silicijeve doline – dežele velikih idej in še večjih egov. Po pretresljivem koncu pretekle sezone, v katerem Pied Piper slavi pravno zmago, medtem ko Richard nepričakovano izgubi položaj izvršnega direktorja, se v tretji sezoni dogajanje nadaljuje točno tam, kjer se je končalo. Junaki Silicijeve doline se bodo v tretji sezoni serije še bolj nerodno opotekali proti nepredstavljivemu uspehu. | Foto: Junaki Silicijeve doline se bodo v tretji sezoni serije še bolj nerodno opotekali proti nepredstavljivemu uspehu.

Potem ko so Richarda brez ceremonij odpustili, se jezen sooči s težko odločitvijo: ali naj sprejme zmanjšano vlogo tehnološkega vodje ali za vselej zapusti Pied Piper. Njegova ekipa se medtem sooča z vprašanjem predanosti. Podjetje dobi v roke novi izvršni direktor, ki namerava poslovne prostore podjetja prilagoditi svojim poslovnim interesom, fantje pa iščejo način kako zmagati v vojni med umetnostjo in trgovino, hkrati pa manevrirati med mnogimi nasprotujočimi si interesi.

S še pogostejšim pojavljanjem likov iz resnične industrije Silicijeva dolina tudi v tretji sezoni razkriva tehnološki svet še bolj verodostojno in duhovito, medtem ko so njeni junaki nerodno opotekajo proti nepredstavljivemu uspehu.

Ekskluzivna premiera tretje sezone serije Silicijeve dolina se bo na slovenskem HBO predvajala samo en dan po ameriški premieri: 25. aprila ob 21. uri.

 

Kje in kdaj si bodo uporabniki SiOL TV ogledali prvi del tretje sezone Silicijeve doline?

• 25. aprila ob 21. uri na kanalu HBO (programski mesti in 200 * na SiOL TV)

• 25. aprila ob 22. uri na kanalu HBO 3 (programsko mesto 206 * na SiOL TV)

• Od 25. aprila bo epizoda dostopna na HBO On Demand (programsko mesto203 * na SiOL TV), kjer si jo boste lahko ogledali v kakovosti HD.

*Velja za komunikator BOX.

Napovednik tretje sezone serije Silicijeva dolina:

Zabavne posledice političnih odločitev

Na program HBO se v peti sezoni vrača priljubljena komedija avtorja Armanda Iannuccija. Z zajedljivo satiričnim vpogledom v zakulisje washingtonske politike spremlja vsakdan nekdanje podpredsednice ZDA Seline Meyer (Julia Louis-Dreyfus v vlogi, nagrajeni z emmyjem), ki je po odstopu predhodnika prevzela najvišjo funkcijo v državi.

Julia Louis-Dreyfus je bila za vlogo podpredsednice ZDA nagrajena z emmyjem. | Foto: Julia Louis-Dreyfus je bila za vlogo podpredsednice ZDA nagrajena z emmyjem.

S pomočjo članov svoje administracije skuša doseči pozitivne spremembe in pustiti lastno sled v politični dediščini, ne da bi se pri tem nepovratno zapletla v pogubne politične igre v prestolnici.

Podpredsednica še vedno dokazuje, kako imajo v Washingtonu celo najbolj banalne odločitve dolgoročne učinke in pogosto nepričakovane, zabavne posledice.

Ekskluzivna premiera pete sezone serije Podpredsednica se bo na slovenskem HBO predvajala samo en dan po ameriški premieri: 25. aprila ob 21.30.

 

Kje in kdaj si bodo uporabniki SiOL TV ogledali prvi del pete sezone Podpredsednice?

• 25. aprila ob 21.30 na kanalu HBO (programski mesti in 200 * na SiOL TV)

• 25. aprila ob 22.30 na kanalu HBO 3 (programsko mesto 206 * na SiOL TV)

• Od 25. aprila bo epizoda dostopna na HBO On Demand (programsko mesto203 * na SiOL TV), kjer si jo boste lahko ogledali v kakovosti HD.

*Velja za komunikator BOX.

 

Programska opcija HBO na SiOL TV

Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2 ), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov je brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO OD , kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in prinašata največje zvezde v vaše domove.

Ne spreglejte