Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 9. 2013,
14.48

Osveženo pred

2 tedna, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Anna Paquin HBO

Sreda, 4. 9. 2013, 14.48

2 tedna, 6 dni

Prava kri drugo leto z zadnjo sezono

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Priljubljena serija Prava kri se bo s svojo sedmo sezono po sedmih letih končala.

Serija Prava kri, ki jo je ustvaril HBO, se bo s svojo sedmo sezono poslovila. Šesta sezona se je končala pred nekaj tedni in v zadnjem delu je veliko stvari obviselo v zraku. Predvsem življenje plavolasega vampirja Erica Nortmana.

Producenti in režiserji vampirske serije so se odločili, da je čas, da končajo zgodbo, ki so jo začeli leta 2008. Na začetku je serija presenetila gledalce s krvavimi prizori in nazornimi prizori seksa, a gledalci so se na nazornost kmalu navadili in serijo sprejeli ter jo s svojim glasovanjem nagradili z različnimi nagradami, kot so People's Choice Award, emmy in zlati globus.

Serija je posneta po knjigah Charlaine Harris. Predsednik HBO Michael Lombardo je povedal: "Idejni vodja Alan Ball je knjige pripeljal na male zaslone, pri oživljanju zgodbe pa mu je seveda pomagala odlična zasedba igralcev. Glavno vlogo Sookie Stackhouse je prevzela čudovita Anna Paquin, ki je s svojo vlogo občinstvo popeljala na nepozabno potovanje. Alan je svoje delo pozneje predal Brianu Buckernu, s katerim smo sodelovali pri šesti in zdaj pri sedmi sezoni. Vsem nam in tudi oboževalcem se bo zelo težko posloviti od prebivalcev malega mesta Bom Temps, a vseeno komaj čakam, da vidim zadnje poglavje te neverjetne serije."

Alan Ball, prvotni idejni vodja, je povedal, da je ob branju knjig takoj vedel, da bo lahko ustvaril neverjetno serijo, ki bo kljub svoji posebni zgodbi osvojila veliko ljudi. "Poleg same zgodbe so tu tudi režiserji, scenaristi in seveda igralci, ki so pomagali pri ustvarjanju te zanimive zgodbe. Poleg vseh, ki so sodelovali pri ustvarjanju serije, se želim za zvestobo zahvaliti tudi oboževalcem, ki so nas spremljali vsa ta leta."

Kaj se bo zgodilo z likom Aleksandra Skarsgarda? V zadnji epizodi šeste sezone smo videli presenetljiv prizor, v katerem je eden od glavnih likov, Eric Nortman, kakor je bilo videti, doživel končno smrt (končna smrt: smrt, ki jo doživijo vampirji).

Pretreseni oboževalci so napadli Twitter in se začeli spraševati, kaj se dogaja z enim od njihovih najljubših likov serije. Ali se je lik igralca Alexandra Skarsgarda zares poslovil tako nenadno? Ustvarjalci serije so oboževalce kmalu pomirili, saj je po internetu začela krožiti novica, da se bo plavolasi vampir v sedmi sezoni vrnil in da bo imel, tako kot do zdaj, eno osrednjih vlog. A za zdaj še ni znano, kako bodo izpeljali celotno zgodbo.

Ne spreglejte